-
Manifester dit drømmeliv – 7 tips, der får dig i gang
-
Kulde, lugt eller lyde? Her er 8 tegn på, at du bliver besøgt af en ånd
-
Er du bange for spøgelser? Her er 5 tips til at blive venner med åndeverdenen
-
Brug krystaller til at rense dit hjem - sådan gør du
-
Føler du en særlig forbindelse til et dyr? Her er 10 kraftdyr, og hvad de vil fortælle dig
-
Sommerfugle kan være et tegn fra den åndelige verden – her er, hvad de betyder
-
Mangler du ro i hverdagen? Her er 5 meditationer, du kan prøve
-
Modtager du tegn fra den åndelige verden? Sådan tolker du farver, dyr, tal og tarotkort
Koldskål med hyldeblomst-jordbær-melon salat
4
Ingredienser
- ½ stang vanilje
- 6 pasteuriserede æggeblommer
- 5 spsk sukker
- ½ l tykmælk
- ½ l kærnemælk
- ½ usprøjtet citron
- 150 g jordbær
- ½ cantaloupemelon eller honningmelon
- ½ dl hyldeblomstsaft (ufortyndet)
- 1 håndfuld mynteblade
- tvebakker eller kammerjunkere
Sådan laver du koldskål
- 1. Del vaniljestangen, og skrab kornene ud med en lille kniv. Kom vaniljen sammen med æggeblommer og sukker, og pisk det grundigt sammen i en kande, til det bliver lyst og skummende. Tilsæt tykmælk og kærnemælk, og riv skal af citron i. Rør det sammen og smag til med lidt citronsaft. Stil kanden på køl, til koldskålen skal spises.
- 2. Rens jordbærrene, og skær dem i skiver. Fjern kernerne fra melonen, og skær skallen af. Skær melonen i tern, og vend dem med jordbærrene, hyldeblomstsaft og mynteblade. Server koldskålen med frugtsalaten og tvebakker eller kammerjunkere.