-
Ekspert: ”Flere og flere af os ønsker at tro på mere end det, der kan bevises”
-
Farvepsykolog: ”Alle er født med personlige farver, det er ligesom med stjernetegn”
-
Her er seks effektive øvelser, der udvikler dine spirituelle evner
-
Sådan skal du reagere, hvis dit barn ser, føler eller hører åndeverdenen
-
Manifester dit drømmeliv – 7 tips, der får dig i gang
-
Kulde, lugt eller lyde? Her er 8 tegn på, at du bliver besøgt af en ånd
-
Er du bange for spøgelser? Her er 5 tips til at blive venner med åndeverdenen
-
Brug krystaller til at rense dit hjem - sådan gør du
Kylling i cremet sauce med cashewnødder og kokoschutney og ris
Skøn ret, cremet og krydret, som får et ekstra smagsspark af den friske chutney.
Kylling i cremet sauce med cashewnødder til 4 personer
Ingredienser
- 1 kylling
- lidt fedtstof til stegning
- 8 fed hvidløg
- 1 løg
- 1 dl kokosmel
- 2 spsk finthakket frisk ingefær
- 1½ spsk hele korianderfrø
- 1½ spsk hel spidskommen
- 1 spsk finthakket chili (krydr med ekstra chili, når retten er ved at være færdig)
- ½ kanelstang
- 100 g cashewnødder (50 g kommes i saucen, som blendes og 50 g tilsættes, når saucen er blendet)
- 4 dl vand
- ½ dåse kokosmælk
- 2 dl kokosmel
- 1 fed hvidløg, finthakket
- 1-1½ lime, saft heraf
- 1 tsk revet ingefær
- 1½ tsk finthakket chili
- 2 spsk hakket koriander
- 1½ spsk hakket mynte
- lidt salt og sukker
- ½-1 tsk groft stødt spidskommen
- Tilbehør:
- kogte ris og lime skåret i både.
Sådan laver du kylling med cashewnødder
- 1. Partér kyllingen i 8 stykker, og tag skindet af. Brun kyllingen på en pande, og krydr med salt og peber. Kom kyllingestykkerne i en gryde, og hæld vand ved, så det dækker 1/3 op omkring kødet. Læg låg på gryden, og lad kyllingen simre 15-20 min.
- 2. Pil hvidløgene, og pil og snit løget i skiver. Kom hele hvidløg og løg på en pande, og lad det stege mørt ca. 5-6 min sammen med lidt olie. Tilsæt kokos, ingefær, korianderfrø, spidskommen, chili, kanel og 50 g cashewnødder, og lad det fortsat riste ved svag varme 2-3 min.
- 3. Hæld vand på panden, og lad det simre 10 min. Blend løg-krydderi-blandingen og kokosmælk til en jævn masse – brug lidt ekstra vand, hvis der ikke er så meget væske tilbage på panden. Hæld blandingen og 50 g hele cashewnødder over kyllingestykkerne i gryden, og lad det simre i 10 min, til kyllingestykkerne er færdigtilberedt.
- 4. Bland kokosmel sammen med limesaft, hvidløg, ingefær, chili, koriander, mynte, salt, sukker og groft stødt spidskommen til kokoschutney.
- 5. Anret kyllingen, og drys med frisk koriander eller persille. Servér kyllingen i cremet cashewnøddesauce, med ris og en skefuld kokoschutney.