-
Sådan skal du reagere, hvis dit barn ser, føler eller hører åndeverdenen
-
Manifester dit drømmeliv – 7 tips, der får dig i gang
-
Kulde, lugt eller lyde? Her er 8 tegn på, at du bliver besøgt af en ånd
-
Er du bange for spøgelser? Her er 5 tips til at blive venner med åndeverdenen
-
Brug krystaller til at rense dit hjem - sådan gør du
-
Føler du en særlig forbindelse til et dyr? Her er 10 kraftdyr, og hvad de vil fortælle dig
-
Sommerfugle kan være et tegn fra den åndelige verden – her er, hvad de betyder
-
Mangler du ro i hverdagen? Her er 5 meditationer, du kan prøve
Luksus kokosmakroner med chokoladefyld
De store kokosmakroner gemmer på et hjerte af chokolade, og kokosdejen er rørt med både kokosmel og mandelmel.
ca. 12 styk
Total:20 minutter
Ingredienser
- Chokoladefyld:
- 100 g mørk chokolade
- 15 g smør
- 1 spsk. piskefløde
- Kokosdej:
- 1½ dl æggehvider (4-5 stk.)
- 225 g kokosmel
- 175 g flormelis
- 115 g mandelmel
Chokoladefyld:
- Hak chokoladen groft, og smelt den sammen med smør og fløde i en skål over et varmt (ikke kogende) vandbad.
- Fordél chokoladen 12 huller i en chokoladeform eller isterningeform, og sæt den i fryseren i 1 time.
Kokosdej:
- Pisk æggehvider, kokosmel, flormelis og mandelmel godt sammen.
- Tag chokoladestykkerne ud af formen.
- Form kokosdejen til 12 kugler, og pak et stykke chokolade ind i hver. Form kuglerne til toppe, og sæt kagerne på en bageplade med bagepapir.
- Bag kokosmakronerne ved 175 grader i 18-20 min., og servér dem lune eller afkølede til stuetemperatur.