-
Farvepsykolog: ”Alle er født med personlige farver, det er ligesom med stjernetegn”
-
Her er seks effektive øvelser, der udvikler dine spirituelle evner
-
Sådan skal du reagere, hvis dit barn ser, føler eller hører åndeverdenen
-
Manifester dit drømmeliv – 7 tips, der får dig i gang
-
Kulde, lugt eller lyde? Her er 8 tegn på, at du bliver besøgt af en ånd
-
Er du bange for spøgelser? Her er 5 tips til at blive venner med åndeverdenen
-
Brug krystaller til at rense dit hjem - sådan gør du
-
Føler du en særlig forbindelse til et dyr? Her er 10 kraftdyr, og hvad de vil fortælle dig
Melongazpacho med hummerhaler
Næringsindhold
- Energi pr. person:260 Kcal
- Fedt:8 %
- Protein:37 %
- Kulhydrat:55 %
4
Total:15 minutter
Ingredienser
- 300 g melonkød, galia- eller honning melon
- 2 mellemstore agurker
- 1 fed knust hvidløg
- 2 skalotteløg
- 1 dl friske mynteblade
- salt, peber
- 200 g groft rugbrød
- 400 g jomfruhummerhaler eller rejer.
Sådan gør du
- Findel melonkødet i en blender sammen med 1½ agurk, hvidløg, 1 skalotteløg og halvdelen af mynten og smag til med salt og peber. Sæt suppen i køleskabet indtil servering.
- Hak det sidste skalotteløg og bland med hakket mynte. Skær resten af agurken i små tern og bland med løg og mynte.
- Skær rugbrødet i tynde skiver og rist det sprødt.
- Server suppen iskold med agurkesalsa og hummerhaler på toppen.