fisk
SPONSORERET indhold

Bagt kulmule

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Fisk på den nemme og lækre måde med porrer og persilleolie.

Af: Vibeke Lehn Foto: Nicolai Mørk
24. jan. 2014 | Opskrift | Fit living

Ingredienser

ca. 800 g fileter af kulmule
salt, peber
1 spsk olie
Persilleolie:
3 dl persille
2 fed hvidløg
2 spsk olivenolie
1-2 spsk bouillon
125 g grønne linser puy eller beluga
6 porrer
citron

Sådan gør du:

Kog linserne efter anvisningen på pakningen, afdryp og hold dem varme. Skær porrerne i et par cm tykke stykker, damp dem møre i letsaltet vand, afdryp og bland dem med linserne. Blend persille, hvidløg og olie med en anelse bouillon til en tyk 2 pasta og vend den med linse-porreblandingen. Drys salt og peber på fisken, læg den på en plade med bagepapir, dryp olie på og bag fisken ved 200° i ca. 10 minutter − eller til den er fast. Server fisken på den varme porreblanding og med lidt citron.


Energi pr. pers.: 425 kcal, fedt 27%, protein 46%, kulhydrat 27%