Chokoladetrøfler, der smelter på tungen

Foto: VK STOCK

Chokoladetrøfler, der smelter på tungen - opskrift fra Hendes Verden

Chokoladetrøfler, der smelter på tungen

star star star star star
Ikke nok bedømmelser
×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

printer Print
plate (ca. 50 stk.)
Ingredienser

550 g mørk chokolade, 70 % kakao
500 g piskefløde
125 g usaltet smør
150 g mørk chokolade
til overtræk:
usødet kakaopulver

  1. Hak chokoladen i en foodprocessor, og kom den i en porcelænsskål, der tåler varme. Sæt skålen i et vandbad, og lad chokoladen smelte. Varm piskefløden op til under kogepunktet, og arbejd den ind i chokoladen – en skefuld ad gangen.
  2. Skær det kolde smør i små tern, og arbejd det ind i chokoladen på samme måde. Stil chokoladen på køl mindst 3 timer.
  3. Smelt chokoladen til overtræk i et vandbad. Lav små kugler af trøffelmassen, dyp dem med en køkkenpincet i chokoladen, og lad dem størkne på bagepapir. Rul dem i usødet kakaopulver, når de er ved at være tørre.
star star star star star
Ikke nok bedømmelser
×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!