Chokoladetrøfler, der smelter på tungen
SPONSORERET indhold

Chokoladetrøfler, der smelter på tungen

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Af: Nicoline Olsen Foto: VK STOCK
06. nov. 2013 | Opskrift | Hendes Verden
(ca. 50 stk.)

Ingredienser

550 g mørk chokolade, 70 % kakao
500 g piskefløde
125 g usaltet smør
150 g mørk chokolade
til overtræk:
usødet kakaopulver

  1. Hak chokoladen i en foodprocessor, og kom den i en porcelænsskål, der tåler varme. Sæt skålen i et vandbad, og lad chokoladen smelte. Varm piskefløden op til under kogepunktet, og arbejd den ind i chokoladen – en skefuld ad gangen.
  2. Skær det kolde smør i små tern, og arbejd det ind i chokoladen på samme måde. Stil chokoladen på køl mindst 3 timer.
  3. Smelt chokoladen til overtræk i et vandbad. Lav små kugler af trøffelmassen, dyp dem med en køkkenpincet i chokoladen, og lad dem størkne på bagepapir. Rul dem i usødet kakaopulver, når de er ved at være tørre.