
SPONSORERET indhold
Hvidkål-æblesalat
Dansk hvidkål er den perfekte base i en vietnamesisk salat.
Ingredienser
¼ hvidkål
2 gulerødder
1 rødløg
1 rød chili
2 røde æbler
50 g mynte
2 spsk cashewnødder
2 spsk knuste peanuts
1 spsk sesamfrø
2 spsk ristede løg
Dressing:
4 spsk fiskesauce
4 spsk limesaft
2 spsk neutral olie
1½ spsk sukker
½ spsk groftkværnet
stødt sort peber
Sådan laver du hvidkål-æblesalat:
Bland alle ingredienser til dressingen sammen, og lad den hvile. Skyl grøntsager og urter.
Snit hvidkålen fint, skær gulerødderne i tynde strimler, og rødløg og chili i skiver. Skær æbler i tynde
både, og hak mynten groft.
Bland alle ingredienserne sammen i en skål, tilsæt dressingen, og rør rundt. Anret salaten på et fad, og drys nødder, sesam og ristede løg over.
PRØV OGSÅ: Stegt oksekød på sprød salat