Is-latte a la slushice Server den populære café latte i en kølig udgave med masser af knuste mælkeisterninger. Mælkeisterningerne laves dagen før servering. Foto: Henrik Freek Christensen Opskrift BoligLiv 11. May 2016 - 15:36 Del på Facebook Del på Twitter Del på e-post Is-latte a la slushiceTid: ca. 15 minutter plus frysetid. (4 glas)½ liter sødmælk 1 liter sødmælk 4 kopper espresso1. Hæld den halve liter sødmælk i isterningposer, og frys til næste dag. 2. Hæld friskbrygget espresso i glas. Knus mælkeisterningerne med en kødhammer, og kom isen i glassene med espresso. Spæd til med kold mælk, og rør rundt. Server straks. TIPKaffen kan eventuelt smages til med Baileys. ✕ mad kaffe iskaffe hjemmelavet is boligliv opskrift Del på Facebook Del på Twitter Del på e-post
"Vores opgave som voksne er ikke at pakke vores børn ind – men at vise dem, at det ikke er forkert at være ulykkelig"