
SPONSORERET indhold
Italiensk-panerede krebinetter
Hurtig og velsmagende hverdagsmad - den klassiske krebinet med en ny spændende panering.
Af: BENTE NISSEN LUNDSGAARD, KAREN HARE, SANDRA LEGIH DRAZNIN OG DIABETESFORENINGEN, DIABETES.DK, TLF. 66129006
Foto: Mikkel Adsbøl
4 personer
Ingredienser
Arbejdstid: 25 min.
Stege-/kogetid: 15 min.
500 g hakket kalve- og svinekød (maks. 10%)
2 spsk. kapers
1½ tsk. salt
peber
1 æg
2 dl rasp
1 dl parmesan
10 g smør + 1 spsk. olivenolie
400 g grønne bønner
1 gul peber
250 g cherrytomater
Pynt: citronbåde og basilikum
Tilbehør: pasta og pesto
Sådan laver du krebinetter med italiensk panering
- Rør kødet med kapers.
- Form kødet til 4 krebinetter. Krydr med salt og peber.
- Vend krebinetterne i sammenpisket æg og herefter i rasp blandet med revet parmesan.
- Steg krebinetterne i gyldent smør og olie på en pande i ca. 15 min. Tjek, at de er gennemstegt.
- Nip bønnerne, og kog dem i letsaltet vand i ca. 6 min. Afdryp bønnerne, og bland dem med terninger af gul peber og halve cherrytomater. Servér dem til krebinetterne sammen med pasta og pesto.