Karrysuppe med gulerødder og kylling
SPONSORERET indhold

Karrysuppe med gulerødder og kylling

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Nem aftensmad med masser af god smag og fylde - en dejlig suppe med karry, kylling og kokosmælk, som du hurtigt kan lave.

Af: Bente Nissen Lundsgaard Foto: Mikkel Adsbøl
22. okt. 2018 | Opskrift | Hendes Verden
4 personer

Ingredienser

Karrysuppe med gulerødder og kylling
1½ spsk. karry
2 spsk. olie
1 løg
6 gulerødder
4 kartofler
1 liter bouillon
3 skoldede og flåede tomater el. ½ ds.
2 spsk. friskrevet ingefær
2 fed finhakket hvidløg
400 g kyllingeinderfileter
2 dl kokosmælk
1 tsk. sukker
2-3 spsk. limesaft
Pynt:
hakket persille el. blandet mynte/basilikum
Tilbehør:
naanbrød

Sådan laver du karrysuppe med kylling

  1. Svits karry i olien i en gryde. Skær de rensede løg, skrællede gulerødder og kartofler i tern, og svits det kort med. Kom bouillonen ved.
  2. Tilsæt tomater i tern, ingefær og hvidløg. Kog op, og tilsæt kyllingekød i tern.
  3. Lad suppen simre under låg ca. 10 min. Tilsæt kokosmælk, sukker og limesaft. Kog suppen op, og server evt. med persille til.

 

Anbefalet til dig