
Karrysuppe med gulerødder og kylling - opskrift fra Hendes Verden
Karrysuppe med gulerødder og kylling
Nem aftensmad med masser af god smag og fylde - en dejlig suppe med karry, kylling og kokosmælk, som du hurtigt kan lave.
plate
4 personer
Af Bente Nissen Lundsgaard
Ingredienser
Karrysuppe med gulerødder og kylling
1½ spsk. karry
2 spsk. olie
1 løg
6 gulerødder
4 kartofler
1 liter bouillon
3 skoldede og flåede tomater el. ½ ds.
2 spsk. friskrevet ingefær
2 fed finhakket hvidløg
400 g kyllingeinderfileter
2 dl kokosmælk
1 tsk. sukker
2-3 spsk. limesaft
Pynt:
hakket persille el. blandet mynte/basilikum
Tilbehør:
naanbrød
Sådan laver du karrysuppe med kylling
- Svits karry i olien i en gryde. Skær de rensede løg, skrællede gulerødder og kartofler i tern, og svits det kort med. Kom bouillonen ved.
- Tilsæt tomater i tern, ingefær og hvidløg. Kog op, og tilsæt kyllingekød i tern.
- Lad suppen simre under låg ca. 10 min. Tilsæt kokosmælk, sukker og limesaft. Kog suppen op, og server evt. med persille til.
Sund simremad til de kolde aftener
Se, hvad vi ellers skriver om: Kylling, Suppe, Nem aftensmad, Karrysuppe, Gulerodssuppe og Hovedret
Læs Også
Få vores NYHEDSBREV: