-
Farvepsykolog: ”Alle er født med personlige farver, det er ligesom med stjernetegn”
-
Her er seks effektive øvelser, der udvikler dine spirituelle evner
-
Sådan skal du reagere, hvis dit barn ser, føler eller hører åndeverdenen
-
Manifester dit drømmeliv – 7 tips, der får dig i gang
-
Kulde, lugt eller lyde? Her er 8 tegn på, at du bliver besøgt af en ånd
-
Er du bange for spøgelser? Her er 5 tips til at blive venner med åndeverdenen
-
Brug krystaller til at rense dit hjem - sådan gør du
-
Føler du en særlig forbindelse til et dyr? Her er 10 kraftdyr, og hvad de vil fortælle dig
Koldskålsdrøm med lakridsflødeskum og nøddesknas
En sød afslutning uden sukker, men med masser af protein fra skyr, der løfter din forbrænding.
4
Ingredienser
- 300 g skyr eller fromage frais
- 2 dl kærnemælk
- 1 bæger, (40 g) pasteuriseret æggeblomme
- saft fra ½ citron
- skallen fra 1 citron
- 1 tsk revet citronskal
- 1 tsk flydende sødemiddel
- ½-1 tsk vaniljepulver
- 150 g jordbær eller hindbær fra frost eller friske (køb lidt ekstra til at pynte med)
- Lakridsflødeskum
- 1 dl fløde (38%)
- 1 knsp kardemomme
- ½ tsk lakridspulver
- Nøddeknas:
- 15 g cashewnødder
- 15 g mandler
- 20 g hørfrø
- 3 spsk Supersød eller sukrin
Sådan laver du koldskål
- Kom fromage frais, kærnemælk, æggeblomme, citronsaft og -skal, flydende sødemiddel, vanilje og friske bær i et litermål. Blend det med en stavblender.
- Pisk fløde, kardemomme og lakridspulver til flødeskum.
- Rist nødder og hørfrø på en tør pande i ca. 3-4 min. Ryst undervejs.
- Tilsæt Supersød og rør rundt til det er smeltet. Lad det køle af på et stykke bagepapir.
- Server desserten i et glas, en skål eller en dyb tallerken. Fordel først koldskålen læg derefter en klat flødeskål ovenpå.
- Top med nøddeknas og evt. et par skiver friske jordbær.