-
Manifester dit drømmeliv – 7 tips, der får dig i gang
-
Kulde, lugt eller lyde? Her er 8 tegn på, at du bliver besøgt af en ånd
-
Er du bange for spøgelser? Her er 5 tips til at blive venner med åndeverdenen
-
Brug krystaller til at rense dit hjem - sådan gør du
-
Føler du en særlig forbindelse til et dyr? Her er 10 kraftdyr, og hvad de vil fortælle dig
-
Sommerfugle kan være et tegn fra den åndelige verden – her er, hvad de betyder
-
Mangler du ro i hverdagen? Her er 5 meditationer, du kan prøve
-
Modtager du tegn fra den åndelige verden? Sådan tolker du farver, dyr, tal og tarotkort
Kulmule i ovn
Saftig fisk i ovnen
4
Ingredienser
- 1 filet af kulmule med skindside 500-600 g
- salt, peber
- 1 lille fintsnittet fennikel
- 1 lime i tynde skiver
- 2 spsk olivenolie
- Salat:
- 1 lille spidskål
- 150 g broccoli
- 8-10 radiser
- kørvel
- Dressing:
- 1 spsk citronolivenolie
- lys balsamico
- 200 g fuldkornsspeltbrød
Sådan gør du:
- Sæt ovnen på 200°. Læg fisken på en plade med bagepapir, drys salt og peber samt fennikel og limestykker over. Dryp til sidst med olivenolie. Bag fisken i ovnen i 15-20 min., til den er fast. Snit kål, broccoli og radiser fint og bland dem. Smag salaten til med frisk kørvel, olivenolie, balsamico samt salt og peber og server den til fisken med groft brød.
- Energi pr. person: 390 kcal, fedt 28%, protein 37%, kulhydrat 35%