Dans dig glad til ALT for damernes årlige danse-event i København

Kylling med urtecouscous

Kylling med urtecouscous - opskrift fra Hjemmet

Kylling med urtecouscous

Print

170 g kyllingebryst (to flade stykker)
5 g olie
1 tsk stødt garam masala
salt og peber
Abrikosbagte tomater:
150 g tomater (halve)
2 friske abrikoser (halve)
10 g abrikosmarmelade
3 tsk sød soja
friske timiankviste
salt og peber
Couscous:
75 g couscous (tilberedt)
1 håndfuld friske krydderurter (hakkede)
1 fed hvidløg (hakket)
25 g skalotteløg (hakket)
citronsaft
15 g olie
salt og peber

  1. Vend tomater og abrikoser rundt i et fad med abrikosmarmelade og soja. Tilsæt timiankviste, salt og peber.
  2. Bag det hele i en 200 grader varm ovn i en halv time.
  3. Bland couscoussen med krydderurter, hvidløg og skalotteløg. Tilsæt citronsaft, olie, salt og peber og vend det rundt.
  4. Pensl kyllingestykker med olie, krydr med salt og peber og steg det på en grillpande.
  5. Anret kylling med couscous, tomater og abrikoser og server.

    Opskriften er fra Vægtkonsulenternes bog "Sund & Slank året rundt - Middage".
    Køb bogen - klik her

Kalorier 494 kcal
Protein 37 g (29%)
Kulhydrat 38 g (30%)
Fedt 23 g (41%)
Kostfibre 7 g

Se, hvad vi ellers skriver om: Kylling, Couscous, Kalorielet og Hovedret