Dans dig glad til ALT for damernes årlige danse-event i København

Opskrift på nicoise wraps
Foto: Andreas Wiking Nicoise wraps

Opskrift på nicoise wraps

Nicoise wraps

4
Print

4 store wraps
200 g cheasy 4% med hvidløg og urter
basilikum
1 håndfuld sukkerærtespirer
12-16 grønne asparges
3 flækkede, udkernede røde snackpebre
2 dåser velafdryppet tun naturel
75 g sorte oliven uden sten, i skiver.

Energi pr. person:
500 Kcal
Fedt:
30 %
Protein:
27 %
Kulhydrant:
43 %

Sådan gør du

Smør de fire wraps med ost og læg et tyndt lag krydderurteblade og sukkerærtespirer ovenpå sammen med strimler af grønne asparges og rød peber. Pluk tunkødet i mindre, men stadig lidt grove stykker og fordel det på alle fire wraps. Drys med oliven og rul dem fast sammen. Pak dem evt. i plastfilm og skær dem over ved serveringen.

Se, hvad vi ellers skriver om: Wrap, Dansk mad og Frokost