Opskrift på nicoise wraps
SPONSORERET indhold

Nicoise wraps

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Foto: Andreas Wiking
02. okt. 2009 | Opskrift | ALT for damerne
4

Ingredienser

4 store wraps
200 g cheasy 4% med hvidløg og urter
basilikum
1 håndfuld sukkerærtespirer
12-16 grønne asparges
3 flækkede, udkernede røde snackpebre
2 dåser velafdryppet tun naturel
75 g sorte oliven uden sten, i skiver.

Næringsindhold

  • Energi pr. person:
    500 Kcal
  • Fedt:
    30 %
  • Protein:
    27 %
  • Kulhydrat:
    43 %

Sådan gør du

Smør de fire wraps med ost og læg et tyndt lag krydderurteblade og sukkerærtespirer ovenpå sammen med strimler af grønne asparges og rød peber. Pluk tunkødet i mindre, men stadig lidt grove stykker og fordel det på alle fire wraps. Drys med oliven og rul dem fast sammen. Pak dem evt. i plastfilm og skær dem over ved serveringen.