SPONSORERET indhold
Pita med det hele
Af: Gitte Heidi Rasmussen og Anne Jørgensen Pøhl
Foto: Andreas Wiking
4
Ingredienser
300 g oksekød i wokstrimler
1/2 tsk stødt spidskommen
1 tsk paprika
1/2 tsk stødt koriander
1 tsk oregano
4 tsk olie til stegning
salt, peber
1 pose grillede grøntsager (frost), 450 g
4 store pitabrød eller tyrkiske fladbrød, 340 g
1 dåse humus
sprød salat.
Næringsindhold
-
Energi pr. person:506 Kcal
-
Fedt:29 %
-
Protein:25 %
-
Kulhydrat:46 %
Sådan gør du
Kom krydderierne og kødet i en pose og ryst godt, så krydderierne fordeles. Lynsteg kødet i olie ca. 3 minutter. Lun grøntsagerne og pitabrødene. Smør humus på brødene og drys med salat.
Læg de grillede grøntsager, salaten og kødet ovenpå og server.
TIP: Pak pitaen ind og tag med som frokost.