Dans dig glad til ALT for damernes årlige danse-event i København

Opskrift på pita med hummus & oksekød
Foto: Andreas Wiking Pita med det hele

Opskrift på pita med hummus & oksekød

Pita med det hele

4
Print

300 g oksekød i wokstrimler
1/2 tsk stødt spidskommen
1 tsk paprika
1/2 tsk stødt koriander
1 tsk oregano
4 tsk olie til stegning
salt, peber
1 pose grillede grøntsager (frost), 450 g
4 store pitabrød eller tyrkiske fladbrød, 340 g
1 dåse humus
sprød salat.

Energi pr. person:
506 Kcal
Fedt:
29 %
Protein:
25 %
Kulhydrant:
46 %

Sådan gør du

Kom krydderierne og kødet i en pose og ryst godt, så krydderierne fordeles. Lynsteg kødet i olie ca. 3 minutter. Lun grøntsagerne og pitabrødene. Smør humus på brødene og drys med salat.

Læg de grillede grøntsager, salaten og kødet ovenpå og server.

TIP: Pak pitaen ind og tag med som frokost.

Se, hvad vi ellers skriver om: Hummus, Sandwich, Tyrkisk mad, Pitabrød og Frokost