Opskrift på pita med hummus & oksekød
SPONSORERET indhold

Pita med det hele

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Af: Gitte Heidi Rasmussen og Anne Jørgensen Pøhl Foto: Andreas Wiking
22. jan. 2010 | Opskrift | ALT for damerne
4

Ingredienser

300 g oksekød i wokstrimler
1/2 tsk stødt spidskommen
1 tsk paprika
1/2 tsk stødt koriander
1 tsk oregano
4 tsk olie til stegning
salt, peber
1 pose grillede grøntsager (frost), 450 g
4 store pitabrød eller tyrkiske fladbrød, 340 g
1 dåse humus
sprød salat.

Næringsindhold

  • Energi pr. person:
    506 Kcal
  • Fedt:
    29 %
  • Protein:
    25 %
  • Kulhydrat:
    46 %

Sådan gør du

Kom krydderierne og kødet i en pose og ryst godt, så krydderierne fordeles. Lynsteg kødet i olie ca. 3 minutter. Lun grøntsagerne og pitabrødene. Smør humus på brødene og drys med salat.

Læg de grillede grøntsager, salaten og kødet ovenpå og server.

TIP: Pak pitaen ind og tag med som frokost.