Ristet rugbrød med tahini og knas
SPONSORERET indhold

Ristet rugbrød med tahini og knas

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Dette er virkelig et skønt alternativ til en kage eller som en virkelig lækker morgenmad. Tahini er sesamsmør og kan købes i de fleste supermarkeder, helsekostbutikker og grønthandlere. Har du det ikke lige, er det også skønt med peanutbutter.

Af: Louisa Lorang Foto: Anders Schønnemann
16. apr. 2015 | Opskrift | ALT for damerne
2

Ingredienser

75 g hasselnødder
3 skiver rugbrød
3 store spsk tahini
1-2 pærer
2 tsk bipollen, kan udelades
2 spsk flydende honning
salt

 

Sådan gør du

Rist hasselnødderne på en varm, tør pande eller i en varm ovn (ca. 200 g). De skal have 4-8 minutter, eller til de er let gyldne. Lad dem køle en smule, og gnid hinderne af (det er o.k., hvis ikke alle kommer af.) Hak nødderne groft.

Rist imens rugbrødet (evt. i samme ovn som nødderne). Smør det med tahini. Skær pærerne i skiver, og anret dem på brødet. Drys med bipollen, og drys med nødder, og dryp med honning. Krydr med et nip salt og server straks.


PRØV OGSÅ: Tomatsuppe med pasta

PRØV OGSÅ: Sort bønnepasta med spinat og laks

PRØV OGSÅ: Saltede ramsløgskapers