chips
SPONSORERET indhold

Rugbrødschips

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Rugbrødschips smager skønt til supper, salater og ost. Desværre er de også dyre, når du køber dem hos bageren. Men du kan sagtens lave dem selv.

Af: Vibeke Lehn og Lone Helleskov Foto: Nicolai Mørk
07. mar. 2014 | Mad | Fit living
Rugbrødschips til 4 personer

Ingredienser

Rugbrødschips

 

200 g fuldkornsrugbrød
2 spsk rapsolie
flaget havsalt

Sådan laver du rugbrødschips

1. Skær daggammelt rugbrød i helt tynde skiver med en skarp brødkniv.

2. Skær det derefter i lidt mindre stykker, læg det på en bageplade med bagepapir, pensl med lidt olie og drys flaget salt på.

3. Bag rugbrødet i ovnen ved 175° i 8-12 minutter, så det bliver helt sprødt. Tiden kan variere med rugbrødets tykkelse og fugtindhold.

4. Læg rugbrødschipsene på et stykke køkkenpapir og lad dem afkøle helt, før de lægges i en dåse med tætsluttende låg.


160 kcal pr. person

Anbefalet til dig