Sandwich med tun & oliventapanade
Foto: Betina Hastoft Sandwich med et strejf af Sydfrankrig...

Sandwich med tun & oliventapanade

Der skal ikke altid så meget til at pifte madpakken op. En færdigkøbt oliventapanade giver masser af smag til hjemmelavede sandwich. Her med tun, æg, agurk og tomat.

printer Print
clock 15 minutter
plate 2 personer

1 dåse tun i olivenolie á 115 g (drænet vægt 85g)
2 æg
2 skoleagurker
2 tomater
1 rød snackpeber
2 forårsløg
2 ciabattaboller
3-4 kviste basilikum
4 spsk. sort oliventapanade

Sådan laver du sandwich med tun & oliventapanade

  1. Dræn tunen fri af olie.
  2. Kog æggene hårdkogte (koges i ca. 9-10 min.). Pil æg, og skær dem i skiver.
  3. Skyl agurk og tomater, og skær dem i skiver.
  4. Skyl snack peber og skær i mindre stykker. Fjern den yderste hinde fra forårsløgene, og snit dem i mindre stykker.
  5. Rist ciabattabollerne.
  6. Flæk bollerne, og smør både overbollen og underbollen med oliventapanade. Fordel tun, æg, agurk, tomat og snackpeber. Slut af med basilikumblade. Læg sandwicherne sammen.
Se, hvad vi ellers skriver om: Madpakke, Tunsalat, Sandwich og Frokost