Dans dig glad til ALT for damernes årlige danse-event i København

Opskrift på kold og stærk avocadosuppe
Foto: Mikkel Adsbøl Kold og stærk avocadosuppe

Opskrift på kold og stærk avocadosuppe

Suppe: Kold og stærk avocadosuppe

4
Print

2 avocadoer
150 g mandler
1 bdt mynte
½ liter kogende vand med grønsagsbouillon (helst Morga)
½ liter koldt vand
saft af 1 citron
havsalt
cayennepeber
200 g rejer.

sådan laver du suppen

Begynd med bouillon-vandet, som skal være helt afkølet, før du hælder det i blenderen sammen med avocadoer og mandler. Blend til en fin tyk suppe. Tilsæt citronsaft, mynte og lidt koldt vand ad gangen, til den får en passende konsistens. Jeg kan godt lide den tyk. Krydr med havsalt, og pynt med cayennepeber til allersidst. Anret med rejerne ved siden af.

 

 
Se, hvad vi ellers skriver om: Avocado, Suppe, Dansk mad, Louise Bruun, Forret og Frokost