-
Farvepsykolog: ”Alle er født med personlige farver, det er ligesom med stjernetegn”
-
Her er seks effektive øvelser, der udvikler dine spirituelle evner
-
Sådan skal du reagere, hvis dit barn ser, føler eller hører åndeverdenen
-
Manifester dit drømmeliv – 7 tips, der får dig i gang
-
Kulde, lugt eller lyde? Her er 8 tegn på, at du bliver besøgt af en ånd
-
Er du bange for spøgelser? Her er 5 tips til at blive venner med åndeverdenen
-
Brug krystaller til at rense dit hjem - sådan gør du
-
Føler du en særlig forbindelse til et dyr? Her er 10 kraftdyr, og hvad de vil fortælle dig
Persillerodsfritter med avocado-dip
Lav lækre og sprøde fritter på persillerod, der smager virkelig dejligt! Fritterne serveres med en cremet avocado-dip og er især gode til hakkebøffer eller kylling.
4 personer
Ingredienser
Rodfrugtfritter:
- 750 g persillerødder eller rodselleri
- 2 spsk. friskhakket rosmarin eller tørret oregano
- 3 spsk. olivenolie
- flagesalt
Avocado-dip:
- 2 modne avocadoer
- 2 dl cremefraiche
- 3 spsk. hakket frisk koriander eller persille
- 1 spsk. limesaft
- salt og peber
Pynt:
- sorte eller alm. sesamfrø
Sådan gør du:
- Rodfrugtfritter: Skræl persillerødderne. Skær dem ud til fritter. Kom fritterne i en skål, og vend dem med rosmarin, olivenolie og flagesalt. Fordel fritterne på bagepapir.
- Bag fritterne sprøde i ovnen ved 200 gr. i ca. 45 min.
- Avocado-dip: Halver avocadoerne, og tag kødet ud med en ske. Kom det i en skål, og mos med et piskeris. Rør de øvrige ingredienser til dippen i. Pynt med sesamfrø. Server dippen til fritterne.