-
Sådan skal du reagere, hvis dit barn ser, føler eller hører åndeverdenen
-
Manifester dit drømmeliv – 7 tips, der får dig i gang
-
Kulde, lugt eller lyde? Her er 8 tegn på, at du bliver besøgt af en ånd
-
Er du bange for spøgelser? Her er 5 tips til at blive venner med åndeverdenen
-
Brug krystaller til at rense dit hjem - sådan gør du
-
Føler du en særlig forbindelse til et dyr? Her er 10 kraftdyr, og hvad de vil fortælle dig
-
Sommerfugle kan være et tegn fra den åndelige verden – her er, hvad de betyder
-
Mangler du ro i hverdagen? Her er 5 meditationer, du kan prøve
Skøn chokoladekage – fyldt med kokosmakroner
Her får du opskriften på en lækker chokoladekage bagt med overraskende fyld af kokos-makroner. Den store chokoladekage er bagt i bradepande, så den er perfekt at tage med til større sammenkomster eller en børnefødselsdag. Se her, hvordan du bager en chokoladekage med kokosmakroner:
1 bradepande, 12 stykker
Total:1 time 25 minutter
Arbejdstid:45 minutter
Ingredienser
Kokosmakroner
- 100 g kokosmel
- 100 g sukker
- 2 æggehvider
Chokoladekage
- 75 g mørk chokolade
- 100 g smør
- 4 æg
- 200 g sukker
- 175 g hvedemel
- 1 tsk. bagepulver
- 40 g kakaopulver
- 1 dl mælk
Sådan bager du chokoladekage med kokosmakroner
- Rør kokosmel, sukker og æggehviderne sammen. Lad dejen stå i mindst 30 min.
- Form dejen til 12-16 toppe.
- Sæt dem på en bakke på bagepapir og i fryseren i ca. 2 timer.
Sådan bager du chokoladekage med kokosmakroner
- Smelt stykker af chokolade og smør i en skål over vandbad.
- Pisk æg og sukker i ca. 10 min. med en håndmikser til tykt skum. Rør forsigtigt chokolade-smør-blandingen i.
- Bland mel, bagepulver og kakao.
- Drys blandingen igennem en si i æggeskummet, og vend det sammen med en dejskraber.
- Rør mælken gradvist i dejen.
- Hæld dejen i en bradepande (ca. 32x23 cm) beklædt med bagepapir. Bag kagen i ca. 20 min. ved 175 grader.
- Stik 12-14 frosne kokosmakroner med bunden i vejret ned i chokoladekagen. Bag videre i ca. 20 min., til der ikke er rå dej på, når man stikker i midten af kagen med et træspid.
- Lad kagen afkøle på en bagerist. Skær kagen ud i ca. 12 stykker.