-
Farvepsykolog: ”Alle er født med personlige farver, det er ligesom med stjernetegn”
-
Her er seks effektive øvelser, der udvikler dine spirituelle evner
-
Sådan skal du reagere, hvis dit barn ser, føler eller hører åndeverdenen
-
Manifester dit drømmeliv – 7 tips, der får dig i gang
-
Kulde, lugt eller lyde? Her er 8 tegn på, at du bliver besøgt af en ånd
-
Er du bange for spøgelser? Her er 5 tips til at blive venner med åndeverdenen
-
Brug krystaller til at rense dit hjem - sådan gør du
-
Føler du en særlig forbindelse til et dyr? Her er 10 kraftdyr, og hvad de vil fortælle dig
Spanske frikadeller med appelsinsalat
En frisk og dejlig omgang spanske frikadeller, som både små og store vil få som favoritret.
4 personer
Ingredienser
- Arbejdstid: 25 min.
- Koge/stegetid: 10 min.
- 400 g hakket svinekød
- salt og peber
- 1 lille løg
- 2 fed hvidløg
- 1 æg
- 1-1½ dl mælk
- 1½ dl brødkrumme/rasp
- 1-2 spsk. olivenolie
- Appelsinsalat:
- 2 appelsiner
- 1 bundt bredbladet persille
- ½ rødløg
- 2 spsk. pinjekerner
- evt. sorte oliven
- 1 spsk. olivenolie
- 2 tsk. hvidvinseddike
- Tilbehør: fuldkornsflute
- Rør kød med 1 tsk. salt, peber, revet løg, presset hvidløg, æg, mælk og brødkrumme. Form små runde frikadeller og kog dem i letsaltet vand ca. 5 min. Afdryp dem i en sigte og brun dem på en pande med olivenolie.
- Skyl og nip persillen. Skær skræl og hinder af appelsinerne, og skær dem i skiver. Skær rødløg i tynde skiver. Anret med ristede pinjekerner og oliven. Dryp olie og eddike over og krydr med salt og peber. Servér frikadellerne med salat og flute.