-
Her er seks effektive øvelser, der udvikler dine spirituelle evner
-
Sådan skal du reagere, hvis dit barn ser, føler eller hører åndeverdenen
-
Manifester dit drømmeliv – 7 tips, der får dig i gang
-
Kulde, lugt eller lyde? Her er 8 tegn på, at du bliver besøgt af en ånd
-
Er du bange for spøgelser? Her er 5 tips til at blive venner med åndeverdenen
-
Brug krystaller til at rense dit hjem - sådan gør du
-
Føler du en særlig forbindelse til et dyr? Her er 10 kraftdyr, og hvad de vil fortælle dig
-
Sommerfugle kan være et tegn fra den åndelige verden – her er, hvad de betyder
Spicy, grillede svinekoteletter med kål
Her er der brugt rødkål og spidskål, men du kan bruge alt fra blomkål til rosenkål. Opskrift af Louisa Lorang.
Ingredienser
- Ca. 25 minutter
- ½ rødkål
- 1 spidskål
- olivenolie
- salt
- Glasering:
- 1 dl soja
- ¼ dl limesaft
- 1 spsk ingefær, revet
- 2 spsk honning
- Koteletter:
- 4 svinekoteletter
- olivenolie
- salt
- Salat:
- 2 håndfulde koriander
- 2-3 stilke bladselleri, snittet
- 1 rød chili, hakket
- 1 agurk, i både
- lidt limesaft
- olivenolie
- salt
- Kål: Skær kålen i både. Lad stokken sidde på – den holder lidt sammen
- på det hele. Gnid kålen med lidt olivenolie, og grill den på en varm grillpande i ca. 2-3 minutter på hver side. Krydr den med salt.
- Glasering: Sæt soja, lime, ingefær og honning over i en kasserolle, og lad det simre, til det er tyknet en smule.
- Koteletter: Gnid koteletterne med olivenolie, og grill dem på den varme pande. Krydr med salt.
- Salat: Vend koriander, bladselleri, chili, agurk og lime med olivenolie, og krydr med salt.
- Server koteletterne og kålen med sojaglaseringen, og top med krydderurtesalaten.