-
Manifester dit drømmeliv – 7 tips, der får dig i gang
-
Kulde, lugt eller lyde? Her er 8 tegn på, at du bliver besøgt af en ånd
-
Er du bange for spøgelser? Her er 5 tips til at blive venner med åndeverdenen
-
Brug krystaller til at rense dit hjem - sådan gør du
-
Føler du en særlig forbindelse til et dyr? Her er 10 kraftdyr, og hvad de vil fortælle dig
-
Sommerfugle kan være et tegn fra den åndelige verden – her er, hvad de betyder
-
Mangler du ro i hverdagen? Her er 5 meditationer, du kan prøve
-
Modtager du tegn fra den åndelige verden? Sådan tolker du farver, dyr, tal og tarotkort
Svinekotelet med salvie og sommercoleslaw
Næringsindhold
- Energi pr. person:440 Kcal
- Fedt:20 %
- Protein:36 %
- Kulhydrat:44 %
4
Total:30 minutter
Ingredienser
- 4 svinekoteletter med fritskrabet ben
- 3 tsk olivenolie
- salt
- friskkværnet peber
- lidt blade af frisk salvie.
- Sommercoleslaw:
- ½ fintsnittet spidskål
- 2 grofthøvlede gulerødder
- 10-12 hakkede radiser
- 1 udkernet, finthakket æble
- ½ dl fintskåret kørvel, purløg.
- Creme:
- 125 g rygeost, 5%
- 1 spsk fedtfattig mayo
- spidskommen
- evt. lidt mælk
- Tilbehør:
- 300 g durum- eller ciabattabrød.
Sådan gør du
- Gnid kødet med olivenolie, salt, peber og salvie.
- Bland kål, gulerødder, radiser, æble og kryddergrønt i en skål. Rør cremen sammen og smag den god til med salt, peber samt spidskommen og en anelse mælk til den ønskede konsistens. Vend kålblandingen omhyggeligt med cremen og servér den til koteletterne, der steges eller grilles 6-7 min. på hver side.