-
Ekspert: ”Flere og flere af os ønsker at tro på mere end det, der kan bevises”
-
Farvepsykolog: ”Alle er født med personlige farver, det er ligesom med stjernetegn”
-
Her er seks effektive øvelser, der udvikler dine spirituelle evner
-
Sådan skal du reagere, hvis dit barn ser, føler eller hører åndeverdenen
-
Manifester dit drømmeliv – 7 tips, der får dig i gang
-
Kulde, lugt eller lyde? Her er 8 tegn på, at du bliver besøgt af en ånd
-
Er du bange for spøgelser? Her er 5 tips til at blive venner med åndeverdenen
-
Brug krystaller til at rense dit hjem - sådan gør du
Tandoorifisk med gulerødder og spinat
Det røde tandoori krydderi sætter smukt og smagfuldt sit præg på den hvide fisk.
4
Ingredienser
- 500-600 g hvid fisk, f.eks. rødfisk, lyssej eller kuller
- 1½ dl græsk yoghurt
- 1 fed hvidløg, finthakket
- 1 spsk finthakket ingefær
- 1-1½ tsk mellemstærk chili, finthakket
- ¼ citron, saft heraf
- 1 spsk tandoori masala
- lidt salt og peber
- 1-2 gulerødder
- 1 bundt forårsløg
- ½ bakke spinat
- lidt citronsaft, salt og peber
- ¼ bundt frisk koriander eller persille
- Tilbehør:
- kogte ris eller bulgur.
Sådan gør du
- Skær fisken i portionsstykker. Rør yoghurt sammen med hvidløg, ingefær, chili, citronsaft, tandoori masala salt, peber. Bland fisken sammen med yoghurtmarinaden − læg i et ovnfast fad, og lad det trække mindst 1 time og gerne længere – drys lidt ekstra tandoori masala på toppen af fisken.
- Skræl gulerødderne, og skær dem i tynde stave. Snit forårsløgene fint på skrå. Kom gulerødder og forårsløg omkring fisken i fadet. Bag fisken i ovnen ved 175 grader i 12-14 min.
- Bland spinaten med lidt citronsaft, salt og peber. Kom spinaten på et stort fad, kom tandoorifisk og grøntsager på, og drys med frisk koriander eller persille.
- Få mere inspiration til lækker mad på Altfordamerne.dk/opskrifter
SE OGSÅ på Gastro.dk: 7 supper til den kolde tid