-
Kulde, lugt eller lyde? Her er 8 tegn på, at du bliver besøgt af en ånd
-
Er du bange for spøgelser? Her er 5 tips til at blive venner med åndeverdenen
-
Brug krystaller til at rense dit hjem - sådan gør du
-
Føler du en særlig forbindelse til et dyr? Her er 10 kraftdyr, og hvad de vil fortælle dig
-
Sommerfugle kan være et tegn fra den åndelige verden – her er, hvad de betyder
-
Mangler du ro i hverdagen? Her er 5 meditationer, du kan prøve
-
Modtager du tegn fra den åndelige verden? Sådan tolker du farver, dyr, tal og tarotkort
-
Julehoroskop 2025: Hvordan bliver julen for dit stjernetegn?
Tomat i lag med græskarkernepesto
4
Ingredienser
- 4 tomater, gerne i forskellige farver
- 1 håndfuld vasket spinat
- 1 ½ dl skyr eller græsk yoghurt
- soltørrede tomater
- 1 dusk basilikum
- 1 håndfuld kalamataoliven uden sten – hakket
- 2 forårsløg - hakket
- Græskarkernepesto
- 1 dl græskarkerner
- 1 dl olivenolie
- 1 håndfuld basilikumblade
- 1 håndfuld persille
- saft af ½ citron
- 1 fed hvidløg
Sådan gør du
- Bland alle ingredienserne til pestoen i en blender eller foodprocessor og kør til det har den rette konsistens.
- Anret en tallerken med spinatbladene nederst. Skær tomaterne i skiver og læg dem lagvis med skyr/yoghurt, soltørret tomat, græskarkernepesto, basilikum og hakkede oliven.
- Til sidst hælder du resten af pestoen over og de hakkede forårsløg.