-
Farvepsykolog: ”Alle er født med personlige farver, det er ligesom med stjernetegn”
-
Her er seks effektive øvelser, der udvikler dine spirituelle evner
-
Sådan skal du reagere, hvis dit barn ser, føler eller hører åndeverdenen
-
Manifester dit drømmeliv – 7 tips, der får dig i gang
-
Kulde, lugt eller lyde? Her er 8 tegn på, at du bliver besøgt af en ånd
-
Er du bange for spøgelser? Her er 5 tips til at blive venner med åndeverdenen
-
Brug krystaller til at rense dit hjem - sådan gør du
-
Føler du en særlig forbindelse til et dyr? Her er 10 kraftdyr, og hvad de vil fortælle dig
Skøn tomattærte med mini mozzarella og basilikum
Nem tomattærte med masser af friske tomater, mozzarella og basilikum. Du bager tærtebunden først og putter først fyldet i bagefter.
Tomattærte til 4 personer
Total:45 minutter
Ingredienser
- Tærtedej:
- 100 g smør
- 175 g hvedemel
- 1 dl sesamfrø
- ¼ tsk. salt
- 1 æggeblomme
- 1 spsk. koldt vand
- Fyld:
- 2 dl mascarpone eller cremefraiche 38 %
- ¾ tsk. salt
- peber
- Desuden:
- 300 g cherrytomater, gerne i flere farver
- 150 g friske mini mozzarellaer
- frisk basilikum
- 2 spsk. ekstra jomfruolivenolie
- salt og peber
Sådan laver du nem tomattærte
- Skær smørret i små tern. Smuldr smørret i hvedemel, sesamfrø og salt, til det ligner revet ost. Saml dejen med æggeblomme og vand. Lad dejen hvile tildækket 30 min. i køleskab.
- Beklæd en smurt tærteform med dejen ca. 26 cm i diameter. Bag bunden ca. 20 min. ved 180 gr., til den er gylden og gennembagt. Afkøl tærtebunden.
- Krydr mascarponen med salt og peber. Smør mascarponen ud i tærtebunden.
- Fyld tærten med halve friske tomater og mini mozzarellaer. Drys basilikum over.
- Dryp med olivenolie, og krydr med salt og peber.
11 madtærter for enhver smag
-
Asparges-minitærte
-
Små tærter med cheddar, bacon og bagte forårsløg
-
Glutenfri græskartærte med krydret oksekød
-
Hjemmelavet tærte med broccoli og ricotta
-
Nem aspargestærte du hurtigt kan lave
-
Tærte med fennikel og bacon
-
Fuldkornstærte med laks og rødbede
-
Løgtærte med skinke og ost
-
Tærte: Galette med skinke & gedeost
-
Tærte med kylling og porre
-
Nem og lækker porretærte