Christina Barré
SPONSORERET indhold

Christina Barré: Her mit bedste stylingtip, til når du står i prøverummet

Christina Barrés garderobe er – ligesom navnet på hendes influencermarketingbureau, Confetti CPH – et festfyrværkeri af farver, som man kun kan blive i godt humør af. Tag med på eventyr i hendes klædeskab her.

Af: Caroline Sjørup Foto: Pernille Ringsing
31. maj. 2022 | Mode | ALT for damerne

Stil

Farverig. Det er helt sikkert det første ord, jeg kommer i tanker om. Jeg læste engang et citat, hvor der stod: ”Livet er i farver, så jeg ejer ikke andet”; det passede simpelthen så godt til mig. Og så er min garderobe en god blanding af budgetvenligt og dyrt, nyt og gammelt.

Inspiration

Jeg finder rigtig meget inspiration på Instagram, hvor jeg følger en masse farverige damer. Jeg har en lille mappe på telefonen, hvori jeg gemmer outfits, som jeg synes, er flot sammensat eller ekstra inspirerende. Så hiver jeg billederne frem, når jeg har stirret mig blind på min egen garderobe.

Favoritdesigner

Jeg kan altid finde noget fra Ganni eller Rotate Birger Christensen og har utallige items fra de to mærker i min garderobe. De er sikre vindere for mig. Generelt elsker jeg dansk design og shopper også ofte hos mærker som Crás, Planet Nusa, Kerne.Milk og Mads Nørgaard.

ChristinaBarre_02.jpg
Smileykjole fra Odd Lemon, lyserød blazer fra Crás, silkeskjorte i kinesisk look fra Rotate Birger Christensen og taske fra Marni.

Hverdag

En farverig sommerkjole og Havaianas, når solen skinner. Er det koldere i vejret, har jeg typisk jeans, T-shirt og en blazer på, alt sammen i farver. Gerne tilsat et par seje sneakers, en fin baret eller nogle chunky smykker for at gøre looket lidt mere personligt. Men altid mange farver, uanset sæson.

Fest

Kjole og tårnhøje stiletter er favoritterne. Det look elsker jeg! Og så krøller jeg altid håret og tager glimmer-sminke på, så jeg får et helt andet look end til hverdag. Af en eller anden grund ender jeg altid i noget meget feminint, når der er festivitas på programmet.

LÆS OGSÅ: "Jeg er blevet bedre til at huske, hvilke snit jeg synes klæder mig bedst"

Garderobefavoritter

Min garderobe byder på jeans i alle afskygninger – når jeg ikke er gravid, er jeg en ægte jeans-pige – og jeg har virkelig mange af Mads Nørgaards klassiske 101-bluser. Jeg købte mit første eksemplar på blå mandag som nyudklækket konfirmand. De to ting er rygraden i en god basisgarderobe, hvis du spørger mig. Som gravid er Mads Nørgaards 101- kjole også et totalt key item at have i garderoben – du kan passe den, uanset hvor meget maven vokser.

ChristinaBarre_01.jpg
Taske fra Phanta, neonbluse fra Acne Studios og 101-bluser fra Mads Nørgaard. Solbrillerne er fra charterferier til 10 euro, og baretterne er fra Unmade Cph, Zara og Ganni.

Igen & igen

Farverige bukser og kjoler fra danske Rotate Birger Christensen. Deres brand klæder mig skidegodt, og jeg kan altid finde nogle edgy og modige styles i deres kollektioner. Jeg elsker, at de er så farverige, og så sidder deres ”fake" læderbukser virkelig godt på numsen.

Jeans

Acne-jeans, altid. Deres pasforme er fantastiske, og kvaliteten holder – jeg har gået i deres jeans i over 15 år. For nylig er jeg også blevet ret vild med Tomorrow Denim og Agolde, som er mine nyeste køb på jeansfronten.

Sko

Jeg har altid sneakers på til hverdag. Lige for tiden er jeg ret vild med Salomon, Hoka og Asics. Når jeg skal til fest, går jeg typisk i stiletter eller høje støvler. Hvad som helst med lidt højde – det får mig til at føle mig festlig og sexet. I min venindegruppe kalder vi det ”damesko”.

ChristinaBarre_03.jpg
Lyserøde sneakers fra Balenciaga, beige og røde fra Salomon, gule og blå fra Hoka og beige med sorte detaljer fra Adidas Yeezy

Smykker

Jeg går aldrig ud ad døren uden mit Rolex-ur. Jeg fik det af familie og venner, da jeg fyldte 30 år, så det betyder alverden for mig. Et andet item, du altid ser mig med, er min Confetti-halskæde, som både mine klienter og ansatte også har, samt en halskæde hvor der står BV – bedste veninde – som jeg har sammen med mine to bedste veninder.

Begge halskæder er lavet på bestilling hos Handcrafted Cph. Jeg tager dem sjældent af. Hvis jeg skal til fest, elsker jeg at iklæde mig min store chunky guldkæde fra danske 79hour eller min perlekæde med små smiley-detaljer fra Pura Utz. Den er bare så cute! Om sommeren pynter jeg mine Havaianas-fødder med ankelkæder fra danske Phanta og dresser mit outfit op med solbriller i alverdens fjollede farver og former.

ChristinaBarre_04.jpg
De tynde guldhalskæder med vedhæng er lavet på bestilling hos Handcrafted Cph. Chunky guldkæde fra 79hours, perlekæde med motiver fra Pura Utz og ankelkæder med perler fra Phanta. Solbriller fra Chimi og hjertesolbriller fra H&M. Ringen i midten er et arvestykke fra Christinas farmor, mens smileyringen er fra Maria Black.

Undertøj

Jeg går slet ikke op i undertøj; det skal bare være komfortabelt. Jeg køber det ofte i Oysho, når jeg er ude og rejse. De er supergode på både pris, design og kvalitet.

Tasker

Jeg er en rigtig Prada-pige og har efterhånden mange fine tasker fra dem. Jeg elsker især alt, hvad de laver i nylon, fordi det er så praktisk og nemt at vedligeholde, når man – som mig – både har taskerne i cykelkurven til arbejde, med i byen og over armen på diverse festivaller.

LÆS OGSÅ: "Jeg har skiftet virkelig meget stil igennem årene"

En anden specifik taske, der betyder meget for mig, er min Marni Trunk Bag, som jeg fik af Christian, da jeg fyldte 30 år. Det er jo den mest rummelige taske! Har efterhånden også virkelig mange net-tasker fra danske Phanta. Jeg synes, de er vildt seje, og så kan de holde til lidt af hvert.

Shoppingstrategi

Jeg browser typisk online til at starte med for derefter at gå ned i de fysiske butikker for at prøve og måske købe de specifikke items. Jeg kan godt lide at støtte de mindre lokale butikker og opleve den service, man får, når man handler i en god gammeldags tøjbutik, hvor ekspedienten er kompetent og inspirerende.

ChristinaBarre_05.jpg
Christina og kæresten Christian venter deres første barn til august. Den flotte, voksende mave ses her i kjole fra Rotate Birger Christensen. Sko i sofa er fra Zara.

Butikker

Den sejeste og mest gennemførte butik i København er uden tvivl Goods på Østerbrogade. Det er godt nok en herretøjsbutik, men jeg har ofte handlet ting til både Christian og mig selv derinde. Butikken og servicen er en oplevelse i sig selv. Jeg elsker også Kyoto på Istedgade, Støy i Aarhus og Another Nué i Kbh K, hvis jeg gerne vil kigge på multibrands. Og så er Gammel Kongevej på Frederiksberg en rigtig god gade, når jeg er på udkig efter genbrug eller vintage.

En rejse værd

Jeg shopper ikke så ofte, når jeg rejser, for jeg falder altid i ferien-fælden, hvor man forelsker sig i et par eksotiske snabelsko, en ankelkæde med klokker eller en strandkjole i et orientalsk mønster. Det virker så perfekt, når man står og er helt solbrun på stranden på Ibiza, men når man kommer hjem til Danmark, får man aldrig nogensinde brugt det og kan slet ikke se sig selv i de items nogensinde igen. Og så har jeg i øvrigt sjældent plads i kufferten, fordi jeg altid pakker 30% for meget, når jeg skal rejse.

Største samling

Jeg har en ret stor samling af Harley Davidson-T-shirts fra hele verden. Min kæreste og jeg har kørt motorcykel i mange år – jeg sidder bagpå – og vi havde en tradition med, at vi skulle besøge en Harley Davidson merch-butik, hver gang vi var i et nyt land og en ny by.

Sidste år solgte han dog sin Harley til fordel for en Indian-motorcykel, så samlingen er gået lidt i stå. Jeg elsker dog stadigvæk at gå med Harley-T-shirts; jeg synes, de er vildt seje og 90’er-agtige. Mine yndlings-T-shirts købte jeg, da vi kørte på motorcykel fra Los Angeles til San Fransisco af Highway 1 tilbage i 2018.

ChristinaBarre_06.jpg
Harley Davidson-T-shirts købt i diverse Harley Davidson-butikker verden over. Hårbøjle fra Prada, hjelm fra Biltwell og lyserøde sko fra Rombaut.

Mere af

Jeg ønsker mig flere farverige kjoler og heldragter fra danske Odd Lemon – et mærke jeg for nylig har fået øje på, hvor de syer alting i hånden på bestilling i deres lille systue. Deres farverige og legesyge univers er så spot on til mig, og så er ejeren af butikken i Nansensgade virkelig sød.

Tendenser

Jeg elsker, at der er kommet flere farver i gadebilledet, og at det hele ikke skal være sort, gråt og hvidt for at være på mode. Sådan var det meget, da jeg var yngre. I dag kan jeg klæde mig som et selvlysende fastelavsris, og ingen kigger skævt til mig – det elsker jeg. At der er plads til at kaste sig ud i præcis de farver, mønstre og looks, som du godt kan lide.

ChristinaBarre_07.jpg
Et udvalg af farverige bukser i imiteret skind fra Rotate Birger Christensen, som er nogle af Christinas yndlings både i facon og farver.

Bedste køb

Som gravid er det uden tvivl den klassiske ”Fatal Dress” fra Wolford. Du kan bruge den, uanset hvor stor maven bliver, og kvaliteten er helt fantastisk. Min første Fatal Dress købte jeg og havde på til 2.G-galla i gymnasiet, og jeg har først skiftet den ud med en ny for nylig. Jeg kommer til at leve i den hele min graviditet.

LÆS OGSÅ: "Du udstråler det, hvis du ikke er komfortabel i dit tøj"

Udover det må jeg nævne mine to dunjakker fra Saks Potts, som holder mig varm vinter efter vinter. De har været nogle gode investeringer. Det samme har alle mine sko og støvler fra Ganni, som jeg går i til døde, men som aldrig går i stykker eller mister sin coolness, uanset hvor mange gange moden skifter.

Seneste køb

Vi skal være forældre for første gang til august, og jeg har derfor netop investeret i en pusletaske fra Prada. Heldigvis kan den også bruges, når baby vokser fra den, da den er superrummelig og tidløs i looket. Bare lige hvis min kæreste læser med her, ha ha ...

ChristinaBarre_08.jpg
Striksæt fra H&M og halskæde fra 79hours.

Aldrig uden

Jeg har en little black dress fra Acne, som jeg købte for 15 år siden. Den er helt klassisk og feminin med en lille åben ryg, men ellers totalt diskret. Den har fulgt mig et halvt liv og været på til alt fra nytårsaftener til begravelser, dates og byture. Den er tidløs og klassisk, så hvis jeg ellers kan passe den, efter jeg har født, får den lov til at følge mig mange år endnu.

Klar på 5 minutter

Fugt fra Moroccanoil til min tørre page, mineralpudder og blush fra Tromborg og et sprøjt af min parfume Molecule 01. Sidst men ikke mindst, lidt Benefit på brynene – pæne bryn kan redde hele dit look. Tilsæt derefter et tyggegummi for frisk ånde og lidt lipgloss fra Clarins. Og så har jeg nogle sikre outfts i skabet, som jeg har haft på 100 gange, og som er nemme at hive ned fra hylden, hvis jeg har travlt.

ChristinaBarre_09.jpg
Lilla dunjakke fra Rotate Birger Christensen og blå kjole fra Ganni. Gummistøvler fra Bottega Veneta.

God stil

God energi = god stil. Når du møder en person, som har et stort smil på og en positiv aura omkring sig, så kan tøjet være fuldstændig ligegyldigt. For mig er god stil i lige så høj grad den udstråling og det menneskesyn, en person møder dig med. De kvinder, jeg synes har den allerfedeste stil, har sjovt nok altid nogle virkelig gennemtrængende positive personligheder, så det hænger unægteligt sammen i mit univers.

Anbefalet til dig