Dittes Madblog: vidunderlig vandmelonsalat
SPONSORERET indhold

Dittes Madblog: vidunderlig vandmelonsalat

Det er ved at være slut på sæsonen for vandmelon, men hvis du er hurtig, kan du nå at lave denne skønne, velsmagende salat.

Af: Mi Brix
03. okt. 2013 | Livsstil | ALT for damerne

Det lyder måske en anelse mærkeligt med vandmelon i salat, men kombinationen af sød vandmelon, skarpe rødløg og saltet ost er helt fantastisk lækker og klart en af mine favoritter.

Jeg serverer salaten til grillmaden om sommeren, men den er også god til fx gryderetter, som gerne må serveres sammen med et let og friskt tilbehør.

Vandmelon kan sagtens erstattes af andre typer af melon.



Vandmelonsalat, tilbehør til 4 personer
½ vandmelon, gerne kernefattig
1 rødløg
1 bdt koriander
2-3 spsk pecorino, revet
1 avocado

Dressing:
Citronsaft fra ½ citron
2 spsk olivenolie
Salt og peber

Skær vandmelon ud i tern, eller lav kugler med et parisiennejern, og fjern eventuelle kerner. Skær rødløg ud i tynde skiver, og bland det med melon. Hak koriander groft, og vend det i salaten sammen med revet pecorino. Halvér avocadoen, fjern stenen, og skær kødet ud i små tern – drys dem over salaten. Rør citronsaft, olie, salt og peber sammen og fordel dressingen over salaten.

Servér gerne salaten med det samme.

PRØV OGSÅ: Vandmelonsalat med gedefeta og mynte