Tina Søgaard
SPONSORERET indhold

“Jeg har altid dette produkt ved hånden”

Multifunktionalitet er nøgleordet i 48-årige Tina Søgaards skønhedsrutine. Hun er stifter af House of Cosmetics og det økologiske skønhedsbrand Ecooking og har altid en økologisk olie og balm i tasken, som kan klare flere opgaver på en gang.

Af: Marie Brodersen Foto: Morten Jerichau
31. maj. 2016 | Livsstil | ALT for damerne

1. Vitaminer til huden
Morgen og aften bruger jeg Ecooking Super Serum og supplerer med en hudvitaminpille fra Imedeen, der ­arbejder indefra og ud. Jeg sørger også for at få rigeligt med vand og søvn, da det er halvdelen af skønhedsplejen.

Super Serum, 20 ml, Ecooking, 389 kr.

2. Lavendelolie
Min favorit til kroppen er Ecooking Multi Oil, som er helt fantastisk til barbering, som hårkur og selvfølgelig som kropsolie. Den er lavet af økologiske, koldpressede olier med et strejf af appelsin, lavendel og rose og fås blandt andet i taskestørrelse – jeg har den med overalt.

Multi Oil, Ecooking, fra 49 kr.

3. Gyldne perler
Min yndlingsmakeup er mineralpudder fra bareMinerals, der blender så smukt og naturligt ind i huden. Jeg er simpelthen vild med det liv, varme og lys, den giver. Til kinder og dekolletage bruger jeg blushen 'Golden Pearls' fra Amazing Space, der ligesom resten af serien er økologisk og i øvrigt så smukt pakket ind.

Bio-Magic Pearls Blush, Golden Pearls, Amazing Space, 295 kr.

4. Sorte negle
Chanel neglelakken 'Black Satin' er en fast del af min skønhedsrutine, og jeg har den altid med mig. Jeg bruger den ude og hjemme, sommer og vinter. Den har et smukt design, der gør mig glad.

Le Vernis, Black Satin, Chanel, 200 kr.

5. Udsæt hårvasken
Jeg vasker kun hår én gang om ugen, så hårpudderet Star Dust fra GB Products er min redning, når jeg har en ­dårlig hårdag. Den giver volumen og sikrer, at jeg kan trække hårvasken, uden at det ser ud, som om mit hår trænger til at blive vasket.

Star Dust, Mocca, GB by Gun-Britt, 99 kr.

6. Ny duft
Min signaturduft er 'Lovely' fra Sarah Jessica Parker, som jeg har brugt de sidste 10 år. Jeg har dog lige købt Miu Mius nye duft ind til efteråret, og hold nu op, den er en fryd at se på. Jeg glæder mig også til at dufte af den.

 Miu Miu Eau de Parfum, 50 ml, Miu Miu, 660 kr.

7. Balmen til alt
Jeg har altid Ecooking Multi Balm ved ­hånden. Der ligger en tube i alle mine tasker, i køkkenskuffen og i bilen. Den tager sig af ­brandmærker, stik, sår, ­rifter, sprukne hæle og tørre ­albuer, men kan også bruges til at gøre læberne blanke eller som en opfriskende 'touch-up' til ­kindbenet.

Multi Balm, 75 ml, Ecooking, 149 kr.

LÆS OGSÅ: Isabel Christensen: "Jeg bruger dette produkt hver dag"

LÆS OGSÅ: "Jeg har aldrig fået så mange komplimenter for en parfume, som jeg får, når jeg har denne parfume på"

LÆS OGSÅ: “Jeg har ét skønheds musthave”