Karina tog imod en seddel fra en mand i toget - og så skete dette
SPONSORERET indhold

Karina tog imod en seddel fra en mand i toget - og så skete dette

Karina følte nærmest, at hun var med i en Hollywood-film, da hun for tre år siden mødte kærligheden i toget. I dag har hun og kæresten opkaldt deres restaurant efter linje C, hvor de mødtes.

Af: Marie-Louise Truelsen Foto: Alamy
14. jun. 2015 | Livsstil | ALT for damerne

Den 7. marts 2012 var jeg på tur i København med en skoleklasse. Jeg havde en kollega med, som syntes, at vi skulle nå et bestemt tog, da vi skulle hjem, og derfor løb vi fuldstændig som bindegale gennem Københavns Hovedbanegård – og nåede toget. Det viste sig at være ret heldigt. På Dybbølsbro stod der en mand på med sin cykel. Han placerede sig sådan skråt over for mig. Han så sød ud, tænkte jeg, og kiggede flere gange på ham, mens jeg snakkede med mine elever. Der var bare et eller andet ved ham. Han kiggede også, og vi smilede til hinanden et par gange. Han talte lidt i telefon, og på et tidspunkt tog han en blok frem og begyndte at skrive noget. Jeg tænkte, okay, hvis han skriver en seddel til mig, så er han godt nok frisk. Nå, men han rev sedlen af, skrev lidt videre, og toget kørte derudad.

LÆS OGSÅ: Jesper delte sit "crush" på facebook, og så skete dette

– Lige før vi ankom til Frederikssund station, hvor vi skulle af, rejste han sig også op og gjorde klar til at stå af. Og jeg grinede lidt ad mig selv indeni, fordi jeg havde haft den tanke, at han skrev en seddel til mig. Det er jo sådan noget, der sker i Hollywood og "Sex and The City", men ikke på vej fra Hovedbanen til Frederikssund. Jeg skulle have styr på mine elever, der var lidt tumult, og lige da vi kom ud på perronen, rakte manden mig sedlen og sagde: "Du tabte vist den her". Jeg tog sedlen og sagde: "Ja. Tak." Og på sedlen stod der "Jesper" og så hans telefonnummer. Rimelig kækt! Lidt senere på dagen sms'ede jeg til ham og skrev, at jeg var glad for, at han havde samlet min seddel op. Så kæk er jeg nemlig, ha, ha.

– Vi sms'ede lidt frem og tilbage i en uges tid, og så aftalte vi, at vi skulle mødes og drikke kaffe. Og ja – siden da har vi været kærester. Jeg tror, at jeg faldt for Jespers evne til at springe ud i ting og turde tage en chance. Der er mange, der ikke tør gøre den slags, men hvad var egentlig det værste, der kunne være sket? Det var, at jeg havde været i et fast forhold og blot havde smilet og sagt tak for opmærksomheden. Det ville jo have været en dejlig kompliment under alle omstændigheder – nu var jeg så bare i en situation, hvor jeg var single og modtagelig. I september 2014 kastede Jesper og jeg os også ud sammen uden sikkerhedsnet. Vi åbnede vores madværksted "Linie C", som er opkaldt efter den toglinje, hvor vi mødte hinanden. For hvad er det værste, der kan ske?


LÆS OGSÅ: Her er fortsættelsen på Jespers vilde kærlighedshistorie

LÆS OGSÅ: Skilsmissecoach: "Mænds glæde er kvinders ansvar"

LÆS OGSÅ: Sådan kan du styrke dit parforhold på 20 minutter hver dag