Nu med køkkenhave

Nu med køkkenhave

“Lørdag morgen troppede jeg op i Well-come for at træne, og mens jeg stod og ventede på Ida, var der en af jer, søde læsere, der kontaktede mig. ”Jeg læser om dig”, sagde hun og fortsatte: ”Hvor er det dejligt, at du skriver om noget så privat som dit vægttabsprojekt – det er meget inspirerende”. Jeg blev rigtig glad. Både fordi det altid er dejligt at høre, at nogen rent faktisk læser hvad man skriver, men især fordi det altså giver mening at dele ud af noget, som netop er ret så privat og i virkeligheden lidt grænseoverskridende for mig. Så tak, fordi du lige sagde det til mig! ”

“Jeg har trænet to gange med Ida i denne uge, og to gange alene. Den første gang træning med Ida bestod af ret teknisk svære øvelser, hvor der simpelthen var så meget at holde styr på i hele kroppen, at jeg indimellem tabte koncentrationen og lavede øvelserne forkert. Og så fik jeg lige banket tre af Idas hovedbudskaber ind på rygraden: 

V for vedholdenhedF for fokusK for kvalitet

“VFK skal være opfyldt i al træning, hvis det skal rykke. Vedholdenhed betyder, at du skal lave øvelserne igen og igen og lige presse dig selv til at tage den ekstra gentagelse – eller to – som gør, at du kommer et skridt videre. Fokus betyder, at du skal fokusere 100 procent på det, du står og laver, og ikke tænke på alt muligt andet samtidig. Kvalitet betyder at øvelsen skal udføres korrekt hver gang, så du ikke ender med at belaste kroppen forkert i stedet for at træne den”

.

 

 

“VFK kan overføres til alt andet her i livet, og lige nu formaner Ida mig om, at jeg udover træningen især skal overføre det til min kost. Jeg synes, at jeg bevarer balancen 80/20 ganske godt hen over en uge. Altså, at jeg spiser rigtigt 80 procent af tiden og skejer ud 20 procent af tiden. Fx har jeg i denne uge haft venindeaften, hvor jeg serverede Chili sin Carne – altså Chili uden kød men med ekstra mange bønner og grøntsager. Det var super lækkert og mine veninder var vilde med det. Til vores gæster i lørdags fik vi bl.a. asparges med vinaigrette, valnødder og lidt reven parmesan efterfulgt at dampet fisk med dejlige grøntsager. Smagte himmelsk og var helt i tråd med mine kostprincipper. At jeg så lige tog et par små grove kiks med ost til dessert - det må gøre det ud for de 20 procent! ”

 

 

 

 

 

 

 

“Og så MÅ jeg da lige fortælle, at jeg nu har anlagt køkkenhave sammen med mine piger! Jeg er ellers en total have-tumpe, men nu har vi simpelthen lavet et lille højbed med squash, chili, tomater, ærter, gulerødder og sølvbede. Dertil kommer nogle dejlige krydderurter! Jeg er vildt stolt og tænker, at det er fantastisk, at jeg kan være lidt selvforsynende med noget af det sunde. Hvis altså der kommer noget op!!”

 

 

 

 

 

 

Se, hvad vi ellers skriver om: Køkkenhave

610x200_woordy_dmjpg.jpg