hvordan kysser man
SPONSORERET indhold

Så lang tid varer er det perfekte kys

Her er undersøgelsen, der giver dig svaret.

Af:: Tilde Mariann Broge-Starck Foto: Getty
14. feb. 2017 | Livsstil | Eurowoman

Undersøgelser viser, at du sætter hele 24 ansigtsmuskler i bevægelse, når du deler et passioneret kys med en, du elsker. Samtidig udveksler I op til en milliard bakterier, men bare rolig, de fleste af dem er ganske uskadelige, og der er reelt større risiko for at blive smittet med forkølelse via et håndtryk end gennem et kys. Otte ud af 10 foretrækker at tilte hovedet til højre, når der skal kysses, og forskning tyder på, at kysser du sammenlagt med din partner fem til 10 minutter om dagen, kan I forlænge forelskelsen i hinanden.

Men hvor lang tid varer det perfekte kys? Det satte flyselskabet Virgin Atlantic sig for at finde ud af. Og kunne det være mere oplagt? For mon ikke det netop er i lufthavnen, de længste og vådeste kys uddeles, når elskende siger farvel og på gensyn i afgangsterminalen?

Flyselskabet live-streamede et langt, varmt farvelkys mellem det nygifte par Gary og Jessie Ogden på Facebook og bad, hvem end, der nu så med, om at poste en chokeret smiley, når de syntes, kysset havde nået den perfekte længde. Og svaret? 12 sekunder. Så længe varer det perfekte kys.

Se videoen her.

Kiss and Fly Live Experiment!

Posted by Virgin Atlantic on Friday, February 3, 2017