Sådan har du ikke haft sex derhjemme før
SPONSORERET indhold

Sådan har du ikke haft sex derhjemme før

Ender I altid med at have sex i sengen? Så få inspiration til at udvide territoriet her.

Af:: ALT for damerne
08. feb. 2013 | Livsstil | ALT for damerne

At have sex et nyt sted i dit hjem kan nemlig være nem måde at tilføre jeres sexliv noget nyt og spændende, ifølge magasinet Women's Health, som har rådført sig med sexologen Ian Kerner.

Her kommer forslagene til, hvor og hvordan du fornyer sexlivet hjemme hos dig selv.

Stuen
Sofaen er et oplagt sted at have sex for de fleste næst efter sengen. Men prøv at lægge en pude under din lænd, så underlivet bliver hævet, det giver øget klitorisstimulation i missionærstillingen.

Badeværelset
Hvis du har prøvet sex i brusebadet, så tilføj sexlegetøj – som kan tåle vand – til oplevelsen, lyder et andet råd i Women's Health, som blandt foreslår en vandtæt vibrator og knæbeskyttere (!).

Køkkenet
Køkkenklassikeren hvor du sidder på køkkenbordet med benene rundt om livet på ham giver maksimal kropskontakt og gode kyssemuligheder. Men prøv også at læne dig tilbage med benene oppe på hans skuldre, foreslår magasinet.

Bilen
Det kræver nok en garage med mindre man er meget lidt genert. Prøv at læne forsædet tilbage så langt som muligt, så du kan sætte dig ovenpå ham.

Er sengen fortsat jeres foretrukne sted, så fjern i det mindste billederne af børnene, prøv nogle nye stillinger og læs fx erotisk litteratur for hinanden, skriver Women's Health. Læs flere tip på Women's Health.

LÆS OGSÅ: Her er den ultimative orgasmeguide

Sæt gang i sexlivet med sexlejetøj til par f.eks. : LELO Bo Vibrator ring fra Sinful.dk