-
Manifester dit drømmeliv – 7 tips, der får dig i gang
-
Kulde, lugt eller lyde? Her er 8 tegn på, at du bliver besøgt af en ånd
-
Er du bange for spøgelser? Her er 5 tips til at blive venner med åndeverdenen
-
Brug krystaller til at rense dit hjem - sådan gør du
-
Føler du en særlig forbindelse til et dyr? Her er 10 kraftdyr, og hvad de vil fortælle dig
-
Sommerfugle kan være et tegn fra den åndelige verden – her er, hvad de betyder
-
Mangler du ro i hverdagen? Her er 5 meditationer, du kan prøve
-
Modtager du tegn fra den åndelige verden? Sådan tolker du farver, dyr, tal og tarotkort
Grillet auberginesalat
Auberginer er noget af det bedste, når de får godt med varme. Her får de selskab af skåret rug, der giver en blød og mild fornemmelse i salaten. Og så mætter det helt vildt, så brug salaten i stedet for riseller pasta, for eksempel til oldschool hakkebøffer. Eller server den som en grøn hovedret.
Tilbehør til 4 eller hovedret til 2-3
Ingredienser
- 2 dl skåret rug
- 2-3 auberginer
- salt
- olivenolie
- 2 fed hvidløg
- 1-2 rødløg
- 1 lille bundt bredbladet persille
- ½ dl citronsaft
- 2 spsk flydende honning
- salt
- Dressing:
- 1 fed hvidløg
- 1 spsk tahini
- 3 spsk citronsaft
- 1 tsk røget papirka
- 2 dl mager yoghurt
- salt
Sådan gør du
- Skyl rugen, og kog den mør i usaltet vand. Cirka 15 minutter. Salt den, og dræn vandet fra den. Skær auberginerne i både. Drys dem let med salt, og steg dem i olivenolie på en varm pande, til de er gyldne og bløde.
- Snit hvidløget i tynde skiver, og lad det stege med de sidste 1-2 minutter.
- Krydr auberginerne med salt. Snit rødløgene i både, snit persillen groft, og vend rugen med citronsaft og honning.
- Dressing: Riv hvidløget fint, og rør det med tahini, citronsaft, paprika og yoghurt. Smag til med salt.
- Servering: Anret rugen på et fad. Top med persille, auberginer og løg, og server straks med dressing til.