-
Er du bange for spøgelser? Her er 5 tips til at blive venner med åndeverdenen
-
Brug krystaller til at rense dit hjem - sådan gør du
-
Føler du en særlig forbindelse til et dyr? Her er 10 kraftdyr, og hvad de vil fortælle dig
-
Sommerfugle kan være et tegn fra den åndelige verden – her er, hvad de betyder
-
Mangler du ro i hverdagen? Her er 5 meditationer, du kan prøve
-
Modtager du tegn fra den åndelige verden? Sådan tolker du farver, dyr, tal og tarotkort
-
Julehoroskop 2025: Hvordan bliver julen for dit stjernetegn?
-
Slip af med fysiske og mentale problemer – her er 12 former for healing
Opskrift: Nikolaj Kirks kylling med cornflakes
Crispy kylling med cornflakes
Til 4 personer
Det skal du bruge til opskrifen på crispy kylling med cornflakes:
1 kylling
3-4 små røde tørrede chilier
2 fed hvidløg
2 spsk stærk karry
1-2 tsk fint salt
friskkværnet sort peber
Annonce
2 dl kærnemælk
1 skål cornflakes
majsolie til at stege i
salt
Tilbehør til crispy kylling med cornflakes:
3-4 søde slanke grønne chilier
olie
2 dl sødmælks- yoghurt
Sådan tilbereder du kylling med cornflakes:
Tilbered kyllingen:
Annonce
- Skær kyllingen ud i pæne stykker, så du har over- og underlår for sig samt vinger.
- Skær brystkødet fra skroget og del det i 2-3 stykker. Hak chili og hvidløg fint, og kom det i en skål sammen med stærk karry, salt og rigeligt med friskkværnet sort peber.
- Kom kyllingestykkerne i skålen, og bland det godt sammen. Hæld kærnemælk over, og lad det trække i mindst 20 minutter og gerne natten over. Skålen skal dækkes til og stilles på køl.
- Knus cornflakesene. Rul de marinerede kyllingestykker i cornflakesene. De skal være helt dækket af cornflakes. Varm majsolien op i en stor gryde, kom kyllingestykkerne i, og steg dem helt gyldne.
- Tag dem op efter 6-8 minutter (lår og vinger skal have lidt længere tid i olien) læg dem på noget
- fedtsugende papir, og drys med fint salt.
Lav tilbehøret:
Kom lidt olie på en pande og steg de grønne chilier ved høj varme, så de bliver gyldne og møre. Tag dem op og lad dem dryppe af.
Læg lidt yoghurt ved siden sammen med et par stykker kylling og læg en eller to stegte chilier på toppen. Servér frisk salat, guacamole og tykke skiver godt brød til.