Dans dig glad til ALT for damernes årlige danse-event i København

Banan- og chokolademuffins

Banan- og chokolademuffins - opskrift fra Hjemmet

Banan- og chokolademuffins

Nemme muffins med banan og chokolade.

(12-18 stk)
Print

Arbejdstid: 20 min.
Bagetid: 30 min.
Fryse-egnet
1 portion grundopskrift (evt. med 50% grahamsmel): Grundopskrift til muffins
1-2 bananer
75 g mørk chokolade
Pynt:
evt. smeltet chokolade

  1. Tilbered en grunddej med små stykker banan.
  2. Tilsæt grofthakket chokolade og fordel dejen i 12-18 muffinsforme. Bag som beskrevet i grundopskriften.
  3. Pynt evt. de afkølede muffins med smeltet chokolade.
  4. Vend dejen sammen med let hånd – den skal være tyk og lidt klumpet.
  5. Fordel dejen i 12-18 muffinsforme. skru ned til 180 grader og lad dem bage 25-30 min.
  6. Tjek med en tandstikker om de er gennembagt, vend dem ud af formene og stil dem til afkøling på en rist.
  7. Drys evt. flormelis over kagerne til sidst.
Se, hvad vi ellers skriver om: Muffins, Banan, Banankage og Bageopskrifter