Dans dig glad til ALT for damernes årlige danse-event i København

Nemme bananpandekager
Foto: Nicolai Mørk Nemme bananpandekager

Nemme bananpandekager

Nemme bananpandekager med lækker topping af æble og brombær. Du kan også gå all in og hælde sirup eller chokoladesovs på, hvis du serverer pandekagerne som dessert.

10 minutter
Print
8 stk. bananpandekager

2 modne bananer
2 mellemstore æg
½ dl kokosmel
1 spsk mandelmel
1 spsk olie
1 spsk smør til stegning

TOPPING:
1 æble
100 g brombær
stødt kanel

Sådan laver du bananpandekager:

1. Mos bananerne, og pisk dem med æg, kokos og mandelmel.

2. Steg dem på panden i olie, og smør i små klatter, til de er gyldne og lækre.

3. Server straks med frugt, bær og kaneldrys.

ENERGI PR. PERSON: 260 kcal

Se, hvad vi ellers skriver om: Sunde desserter, Pandekager, Søde sager, Dessert og Morgenmad