-
Her er seks effektive øvelser, der udvikler dine spirituelle evner
-
Sådan skal du reagere, hvis dit barn ser, føler eller hører åndeverdenen
-
Manifester dit drømmeliv – 7 tips, der får dig i gang
-
Kulde, lugt eller lyde? Her er 8 tegn på, at du bliver besøgt af en ånd
-
Er du bange for spøgelser? Her er 5 tips til at blive venner med åndeverdenen
-
Brug krystaller til at rense dit hjem - sådan gør du
-
Føler du en særlig forbindelse til et dyr? Her er 10 kraftdyr, og hvad de vil fortælle dig
-
Sommerfugle kan være et tegn fra den åndelige verden – her er, hvad de betyder
Hjertechokoladekage
1 kage til 8-10 personer
Ingredienser
- Arbejdstid: 1 time, koge/bagetid: 40 min., fryse-egnet
- Creme:
- 3 1 /2 dl piskefløde
- 2 stk hel kanel
- 125 g mørk chokolade
- Dej:
- 50 g smør
- 1 dl hvedemel, 60 g
- 1 dl kakao, 35 g
- 4 æg
- 150 g sukker
- Endvidere:
- 200 g hindbærmarmelade
- Glasur:
- 100 g mørk chokolade
- 1 dl piskefløde
- 2 spsk ahornsirup
- Pynt: evt. friske hindbær
- Start med cremen:Kom 1 /4 l piskefløde i engryde med knækkedekanelstænger og giv detet stille opkog.
- Tag detaf varmen og lad dettrække 10 min. Hak chokoladengroft og læg den i en skål. Varm fløden op igen ogsi den over chokoladen.Rør rundt, til chokoladener smeltet, og stilcremen koldt.
- Smelt smørret og bruglidt af det til at smøreen hjerteform (22-24cm).
- Sigt mel og kakaosammen. Pisk æggeneluftige og pisk sukkereti. Fortsæt med at piskeca. 5 min. med en håndmikser,til det er enmeget tyk creme.
- Vendforsigtigt mel/kakao ogsmeltet smør i dejen oghæld den i formen.
- Bagkagen midt i ovnen ved180 grader i ca. 30 min.Tjek med en tandstikker,om den er gennembagt,og vend kagen udpå en rist til afkøling.
- Pisk resten af flødeni den kolde chokoladecremeog pisk dentyk og cremet med enhåndmikser.
- Pres hindbærmarmeladengennemen sigte. Flæk denafkølede kage i to bundeog smør dem medmarmeladen.
- Læg demsammen med cremenog stil kagen koldt.Hak chokoladen groft.Giv fløde og sirup etopkog og tag gryden afvarmen. Rør chokoladeni og rør, til glasuren erglat. Lad den afkøle tilpassende konsistens ogbred den så ud over kagen.Stil kagen koldt ogpynt evt. med friske bærved anretningen.
- Den nemme genvej:Køb færdigbagte chokolade-lagkagebunde oglæg dem sammen (i 3lag) med siet marmeladeog kanel/chokoladecremeeller færdigkøbtchokolademousse. Laddem stivne i køleskabog udstik så til portionshjertekager.Overtrækmed glasur.