Opskrift på kikærtesalat med artiskok
Foto: Andreas Wiking Kikærtesalat med artiskok

Opskrift på kikærtesalat med artiskok

Kikærtesalat med artiskok

printer Print
preparation Total: 25 minutter
plate 4 Person(er)


1 dåse, velafdryppede økologiske kikærter
1 glas grillede artiskokker
50 g semidried tomat
1 bdt fintsnittede forårsløg
1 bakke dadeltomater i halve
½ bakke babyleaves eller babyspinat.
Dressing:
1 spsk dijonsennep med honning
2 spsk olivenolie
1 spsk æblecider eddike
1 fed knust hvidløg
salt, groft kværnet peber.
75 g høvlet parmesan eller lagret pecorino.
400 g brød.

Energi pr. person:
660 Kcal
Fedt:
27 %
Protein:
19 %
Kulhydrat:
54 %

Sådan gør du

Bland alle ingredienser til salaten i en skål.
Rør dressingen sammen og smag den godt til, før den blandes med salaten, der serveres med tyndt høvlet parmesan eller pecorino på toppen.

Tip

Kikærter eller nødder er en nem måde at få en salat til at mætte mere på.