Opskrift på kikærtesalat med artiskok
SPONSORERET indhold

Kikærtesalat med artiskok

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Af: Vibeke Lehn Foto: Andreas Wiking
16. jun. 2010 | Opskrift | ALT for damerne
4 | Total: 25 min

Ingredienser


1 dåse, velafdryppede økologiske kikærter
1 glas grillede artiskokker
50 g semidried tomat
1 bdt fintsnittede forårsløg
1 bakke dadeltomater i halve
½ bakke babyleaves eller babyspinat.
Dressing:
1 spsk dijonsennep med honning
2 spsk olivenolie
1 spsk æblecider eddike
1 fed knust hvidløg
salt, groft kværnet peber.
75 g høvlet parmesan eller lagret pecorino.
400 g brød.

Næringsindhold

  • Energi pr. person:
    660 Kcal
  • Fedt:
    27 %
  • Protein:
    19 %
  • Kulhydrat:
    54 %

Sådan gør du

Bland alle ingredienser til salaten i en skål.
Rør dressingen sammen og smag den godt til, før den blandes med salaten, der serveres med tyndt høvlet parmesan eller pecorino på toppen.