
SPONSORERET indhold
Nem kylling med rodfrugter
Skøn kylling med rodfrugter - steg kyllingen i ovnen på en bund af rodfrugter. Drys med timian og stænk med olie og citron. Så har du nem og lækker aftensmad, som hele familien vil elske.
Nem kylling til 4 personer
Ingredienser
4 kyllingelår med både under- og overlår
2 spsk. citronsaft
salt og peber
½ dl små timiankviste
3 persillerødder
3 gulerødder
2 rødbeder
2 fed hvidløg
3-4 spsk. olivenolie
salt og peber
Sådan laver du nem kylling med rodfrugter
- 1. Læg kyllingelårene i et smurt ovnfast fad. Dryp med citronsaft, og krydr med salt og peber.
- Skær rodfrugterne i stave. Fordel rodfrugterne, timiankviste og skiver af pillede fed hvidløg over.
- Dryp med olivenolie, og krydr med salt og peber.
- Gennemsteg kyllingen i ovnen ved 200 gr. ca. 1 time.
- Servér kyllingen med landbrød og creme fraiche smagt til med klippet purløg, dijonsennep, salt og peber.