
Foto: Skøn kylling med rodfrugter - steg kyllingen i ovnen på en bund af rodfrugter. Drys med timian og stænk med olie og citron.
Nem kylling med rodfrugter
Skøn kylling med rodfrugter - steg kyllingen i ovnen på en bund af rodfrugter. Drys med timian og stænk med olie og citron. Så har du nem og lækker aftensmad, som hele familien vil elske.
plate
Nem kylling til 4 personer
Af Bente Nissen Lundsgaard
Ingredienser
4 kyllingelår med både under- og overlår
2 spsk. citronsaft
salt og peber
½ dl små timiankviste
3 persillerødder
3 gulerødder
2 rødbeder
2 fed hvidløg
3-4 spsk. olivenolie
salt og peber
Sådan laver du nem kylling med rodfrugter
- 1. Læg kyllingelårene i et smurt ovnfast fad. Dryp med citronsaft, og krydr med salt og peber.
- Skær rodfrugterne i stave. Fordel rodfrugterne, timiankviste og skiver af pillede fed hvidløg over.
- Dryp med olivenolie, og krydr med salt og peber.
- Gennemsteg kyllingen i ovnen ved 200 gr. ca. 1 time.
- Servér kyllingen med landbrød og creme fraiche smagt til med klippet purløg, dijonsennep, salt og peber.
3 skønne retter med rodfrugter
Se, hvad vi ellers skriver om: Kylling og Rodfrugter
Følg ALT.dk/MAD på Facebook
Få vores NYHEDSBREV: