Opskrift på Perlebyggrød med kakaonibs
SPONSORERET indhold

Perlebyggrød med kakaonibs

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Skøn og cremet comfort food - den lækre grød er lavet på perlebyg og og rørt cremet med mascarpone. Grøden serveres med blåbær og kakaonibs på toppen. Mums!

Af: Lone Kjær Foto: Tia Borgsmidt
13. aug. 2018 | Opskrift | BoligLiv
Perlebyggrød til 4 personer | Total: 40 min

Ingredienser

5 dl vand
250 g perlebyg
7 dl mælk
1 stang vanilje
½ tsk. salt
1½ dl mascarpone (kan erstattes af skyr, hvis grøden skal være sundere)

Topping:
100 g blåbær
2 spsk. kakaonibs
1 spsk. hasselnøddeflager

Sådan laver du perlebyggrød

1. Bring vand og byg i kog i en stor gryde, og lad det simre under låg i ca. 10 min.

2. Tilsæt mælk, vaniljekorn og stang, og kog grøden ved svag varme i ca. 20 min., til byggen er mør og mælken kogt ind.

3. Fjern vaniljestangen, og tilsæt salt. Afkøl grøden en smule, inden den røres cremet med mascarpone.

4. Server grøden med blåbær, kakaonibs og ristede hasselnøddeflager.

Anbefalet til dig