Giv et blad i julegave. Eller forkæl dig selv med en skøn julegave. Priser fra 149 kr.

Quinoasalat med blomkål, estragon og æble
Foto: Line Thit Klein Quinoasalat med blomkål, estragon og æble

Quinoasalat

Quinoasalat med blomkål, estragon og æble

En lækker quinoasalat med sprød blomkål, søde æbler og frisk estragon. Quinoasalat er dejligt til kødretter, men også som en vegetarisk frokostsalat bare med lidt god ost og brød til.

plate 4
printer Print

150 g quinoa
½ blomkål
1-2 gulerødder
½-1 rødløg
1-2 æbler
¼ bundt frisk estragon
2-3 spsk eddike f.eks. æbleeddike
2-3 spsk olivenolie
salt og peber

Energi pr. person:
0 Kcal
Fedt:
0 %
Protein:
0 %
Kulhydrant:
0 %

Sådan gør du

Skyl quinoaen i en sigte under koldt vand. Kog det efter anvisningen på emballagen. Kom den kogte quinoa i en skål, og lad det afkøle. Del blomkålen i buketter, og skær dem i skiver. Skræl og skær gulerødderne i strimler, eller riv dem groft. Pil og skær rødløget i små tern. Skær æblerne i tern eller skiver, og pluk estragonen. Bland quinoaen med blomkål, gulerødder, rødløg, æbler, eddike, olivenolie, salt, peber og estragon. Anret i små skåle, og server som tilbehør til culottestegen side 93.

Se, hvad vi ellers skriver om: Blomkål, Quinoa, Sunde salater, Æble og Estragon