-
Kulde, lugt eller lyde? Her er 8 tegn på, at du bliver besøgt af en ånd
-
Er du bange for spøgelser? Her er 5 tips til at blive venner med åndeverdenen
-
Brug krystaller til at rense dit hjem - sådan gør du
-
Føler du en særlig forbindelse til et dyr? Her er 10 kraftdyr, og hvad de vil fortælle dig
-
Sommerfugle kan være et tegn fra den åndelige verden – her er, hvad de betyder
-
Mangler du ro i hverdagen? Her er 5 meditationer, du kan prøve
-
Modtager du tegn fra den åndelige verden? Sådan tolker du farver, dyr, tal og tarotkort
-
Julehoroskop 2025: Hvordan bliver julen for dit stjernetegn?
Sommerens svar på den klassiske humus
Her har du en sommerlig version af den klassiske hummus. Server hummussen som en selvstændig forret, eller brug den som tilbehør til fisk og fjerkræ.
4
Ingredienser
- 3,5 dl ærter, friskbælgede
- 3,5 dl kikærter, kogte (brug alternativt 1 dåse kikærter)
- 2 fed hvidløg, grofthakkede
- 1/2 dl frisk koriander, grofthakket
- 1/2 tsk spidskommen
- 2 spsk tahin
- 1/2 dl olivenolie
- 3-4 spsk citronsaft
- 2-3 tsk salt
- Til servering:
- 4 skiver brød
- lidt olivenolie og citronsaft
- frisk koriander
- salt og peber
Sådan gør du
- Bruger du tørrede kikærter, så udblød dem natten over, og kog dem efter anvisningen på pakken. Kog ærterne 2-3 minutter i vand med salt. Hæld ærterne over i en sigte, og skyl dem straks under den kolde hane, så de bevarer deres farve efter kogning.
- Lad ærterne dryppe af, og kom dem op i en blender sammen med de øvrige ingredienser. Blend godt. Smag hummussen til med salt og eventuelt lidt mere citronsaft. Server hummussen med grillet brød og citron til at presse ud over. Giv gerne lidt ekstra frisk koriander og olivenolie på toppen.
PRØV OGSÅ: Ristet rugbrød med tahini og knas
PRØV OGSÅ: Tomatsuppe med rosmarinbrød
PRØV OGSÅ: Grillede løgplanter med ramsløgbearnaise