-
Ekspert: ”Flere og flere af os ønsker at tro på mere end det, der kan bevises”
-
Farvepsykolog: ”Alle er født med personlige farver, det er ligesom med stjernetegn”
-
Her er seks effektive øvelser, der udvikler dine spirituelle evner
-
Sådan skal du reagere, hvis dit barn ser, føler eller hører åndeverdenen
-
Manifester dit drømmeliv – 7 tips, der får dig i gang
-
Kulde, lugt eller lyde? Her er 8 tegn på, at du bliver besøgt af en ånd
-
Er du bange for spøgelser? Her er 5 tips til at blive venner med åndeverdenen
-
Brug krystaller til at rense dit hjem - sådan gør du
Pitabrød med kylling og spidskål
Når det skal være nem og hurtig aftensmad, serverer vi pitabrød med kylling og spidskål.
Pitabrød til 4 personer
Pitabrød med kylling og spidskål
- 4 forårsløg
- 1 lille spidskål
- 4 gulerødder
- 400 g hakket kyllingekød
- 1 spsk. olie
- 2 tsk. karry
- ½ dl vand
- 3 spsk. sojasauce
- 4 store fuldkornspitabrød, gerne fra frost
- ½ romaine- el. ¼ icebergsalat
- 2 dl græsk yoghurt 0,2 %
Sådan laver du pitabrød med kylling og spidskål
- Snit forårsløgene og kålen fint. Riv gulerødderne. Svits kødet i olie, til det har skiftet farve. Tilsæt karry og grønsager, og svits det med 3-4 min. Kom vand og sojasauce i, og kog op. Lad retten simre under låg yderligere 5 min.
- Kom fyldet i lunede pitabrød sammen med salat og yoghurt.