-
Sådan skal du reagere, hvis dit barn ser, føler eller hører åndeverdenen
-
Manifester dit drømmeliv – 7 tips, der får dig i gang
-
Kulde, lugt eller lyde? Her er 8 tegn på, at du bliver besøgt af en ånd
-
Er du bange for spøgelser? Her er 5 tips til at blive venner med åndeverdenen
-
Brug krystaller til at rense dit hjem - sådan gør du
-
Føler du en særlig forbindelse til et dyr? Her er 10 kraftdyr, og hvad de vil fortælle dig
-
Sommerfugle kan være et tegn fra den åndelige verden – her er, hvad de betyder
-
Mangler du ro i hverdagen? Her er 5 meditationer, du kan prøve
Ribbensteg
Et stykke lun ribbensteg på rugbrød med surt er en klassiker til julefrokosten.
Ingredienser
- 1 ribbensteg
- lidt groft salt
- ½ liter vand
- Rids sværen på en ribbenssteg helt ned til kødet med ½ cm's mellemrum – undgå at ridse i selve kødet.
- Drys sværen med groft salt. Vær omhyggelig med at få salt ned mellem alle sværene.
- Hæld evt. ½ liter vand i bradepanden, hvis du skal lave sauce.
- Læg stegen på risten over bradepanden. Stil stegen i en kold ovn. Giv stegen 1½ time ved 200 gr. Brun stegen til sidst ved 250 gr., til sværen er sprød.