-
Farvepsykolog: ”Alle er født med personlige farver, det er ligesom med stjernetegn”
-
Her er seks effektive øvelser, der udvikler dine spirituelle evner
-
Sådan skal du reagere, hvis dit barn ser, føler eller hører åndeverdenen
-
Manifester dit drømmeliv – 7 tips, der får dig i gang
-
Kulde, lugt eller lyde? Her er 8 tegn på, at du bliver besøgt af en ånd
-
Er du bange for spøgelser? Her er 5 tips til at blive venner med åndeverdenen
-
Brug krystaller til at rense dit hjem - sådan gør du
-
Føler du en særlig forbindelse til et dyr? Her er 10 kraftdyr, og hvad de vil fortælle dig
Runde mandelkager
Disse kransekagekugler spises i det smukke Baskerland til en god kop kaffe. Deres runde form og gule midte skal forestille æggeblommer.
20 stk.
Ingredienser
- 200 g marcipan
- 2 æggeblommer
- 2-3 spsk. flormelis
- 50 g smuttede mandler
- Pynt:
- 1 dl flormelis
- Riv marcipanen på den grove side af rivejernet. Pisk æggeblommerne med flormelis, og rør det i marcipanen. Rist mandlerne på en pande over svag til jævn varme, til de er gyldne, og hak dem fint (gerne i minihakker). Kom de hakkede mandler i marcipanmassen, og rør dejen sammen.
- Form valnøddestore kugler, og læg dem på en bageplade beklædt med bagepapir.
- Bag kagerne ved 180 gr. i ca. 8 min. rul dem i flormelis, når de er afkølede.