Spansk kylling med abrikoser og mandler
Saftig og smagfuld ret med smukke farver.
4 personer
Ingredienser
- Arbejdstid: 20 min.
 - Koge-/stegetid: 50 min.
 - 1 kylling (ca. 1400 g)
 - 1 spsk. olie
 - 1 løg
 - 1 rød peberfrugt
 - 1 gul peberfrugt
 - 10 tørrede, bløde abrikoser
 - 50 g mandler
 - 1 ds. hakkede, flåede tomater
 - 1 tsk. paprika
 - 1-2 fed hvidløg
 - 2 dl vand
 - salt og peber
 - Pynt: persille
 - Tilbehør: parboiled, løse ris og dampede, grønne bønner
 
- Partér kyllingen i 8-10 stykker.
 - Brun dem i olien i en stegegryde. Tag kyllingestykkerne op på en tallerken.
 - Hak løget, og skær peberfrugterne i strimler.
 - Svits løg og peberfrugter i en gryde. Kom abrikoser, smuttede mandler, tomater, paprika, hvid-løg, vand, salt og peber i gryden. Kog op. Kom kyllingestykkerne i, og lad gryden snurre under tæt-sluttende låg i ca. 50 min. Tjek, at kødet er gennemstegt. Pynt med persille og servér med ris og bønner.