-
Farvepsykolog: ”Alle er født med personlige farver, det er ligesom med stjernetegn”
-
Her er seks effektive øvelser, der udvikler dine spirituelle evner
-
Sådan skal du reagere, hvis dit barn ser, føler eller hører åndeverdenen
-
Manifester dit drømmeliv – 7 tips, der får dig i gang
-
Kulde, lugt eller lyde? Her er 8 tegn på, at du bliver besøgt af en ånd
-
Er du bange for spøgelser? Her er 5 tips til at blive venner med åndeverdenen
-
Brug krystaller til at rense dit hjem - sådan gør du
-
Føler du en særlig forbindelse til et dyr? Her er 10 kraftdyr, og hvad de vil fortælle dig
Spansk kylling med abrikoser og mandler
Saftig og smagfuld ret med smukke farver.
4 personer
Ingredienser
- Arbejdstid: 20 min.
- Koge-/stegetid: 50 min.
- 1 kylling (ca. 1400 g)
- 1 spsk. olie
- 1 løg
- 1 rød peberfrugt
- 1 gul peberfrugt
- 10 tørrede, bløde abrikoser
- 50 g mandler
- 1 ds. hakkede, flåede tomater
- 1 tsk. paprika
- 1-2 fed hvidløg
- 2 dl vand
- salt og peber
- Pynt: persille
- Tilbehør: parboiled, løse ris og dampede, grønne bønner
- Partér kyllingen i 8-10 stykker.
- Brun dem i olien i en stegegryde. Tag kyllingestykkerne op på en tallerken.
- Hak løget, og skær peberfrugterne i strimler.
- Svits løg og peberfrugter i en gryde. Kom abrikoser, smuttede mandler, tomater, paprika, hvid-løg, vand, salt og peber i gryden. Kog op. Kom kyllingestykkerne i, og lad gryden snurre under tæt-sluttende låg i ca. 50 min. Tjek, at kødet er gennemstegt. Pynt med persille og servér med ris og bønner.