-
Farvepsykolog: ”Alle er født med personlige farver, det er ligesom med stjernetegn”
-
Her er seks effektive øvelser, der udvikler dine spirituelle evner
-
Sådan skal du reagere, hvis dit barn ser, føler eller hører åndeverdenen
-
Manifester dit drømmeliv – 7 tips, der får dig i gang
-
Kulde, lugt eller lyde? Her er 8 tegn på, at du bliver besøgt af en ånd
-
Er du bange for spøgelser? Her er 5 tips til at blive venner med åndeverdenen
-
Brug krystaller til at rense dit hjem - sådan gør du
-
Føler du en særlig forbindelse til et dyr? Her er 10 kraftdyr, og hvad de vil fortælle dig
Spicy pølse og skinke med syltede figner
6
Ingredienser
- 1 alm. løg
- 2 fed hvidløg
- 1 spsk olivenolie
- 10 stk. tørrede figner skåret i kvarte
- ½ tsk sennepsfrø
- lidt chili
- 4 spsk æbleeddike
- 1 spsk mørk muscovadosukker eller brun farin
- 1½ dl vand
- ca. 150 g spicy pølse f.eks. Aalbæks chorizo med jalapeno
- 6 skiver god saltet og tørret skinke f.eks. økologisk Jambon Cru fra Aalbæk
- ½ bundt basilikum.
Sådan gør du
- Halvér løget og snit det i skiver på langs, og hak hvidløgsfeddene groft. Rist løgene møre i en gryde med olivenolie ca. 5 min. tilsæt hvidløg og rist fortsat 1 min. Kom sennepsfrø, lidt chili, æbleeddike, muscovadosukker og vand i gryden. Læg låg på og lad det simre ved svag varme i 10 min. Afkøl de syltede figner og vend dem med plukkede basilikumblade før servering. Servér det som tilbehør til spicy pølse og skinke.