Baileys Red Velvet Cupcake - ny rød Baileys
SPONSORERET indhold

Nu kan du få rød Baileys: Den kendte flødelikør kommer i en efterårsversion

Hvis du elsker de lækre red velvet cupcakes, så har du en rigtig god grund til at glæde dig til det nyeste skud på stammen i Baileys-familien. Den søde og cremede flødelikør kommer nemlig nu i en ny rød ’efterårsversion’, der efter sigende skulle være ’dessert på flaske’.

Af: Hanne Bang Foto: Presse
29. sep. 2021 | Mad | ALT.dk

I følge producenten bag skal du forestille dig en kombination af den klassiske Baileys kombineret med smagen af friskbagt chokoladekage toppet med cream cheese og drysset med en knivspids kakao - så har du Baileys Red Velvet Cupcake. Men du skal være hurtigt ude, for den bliver kun produceret i et begrænset oplag.

"Vores Red Velvet Cupcake er på sin egen måde blevet en berømthed i kageverden og en personlig favorit hos mange. Nu har Baileys gjort varianten endnu mere tilgængelig, fordi den fra dette efterår kan købes i helt almindelige dagligvarebutikker."

Tina Timm fra Diageo

Selvom om målet med den nye flødelikør fra Baileys har været at skabe en dessert på flaske, kan likøren sikkert også nydes som den er med en enkelt isterning eller bruges i diverse cocktails. Og så kan du selvfølgelig også bruge den i diverse kager og desserter. Du kan finde masser af fine bud på lækre kager og desserter med Baileys længere nede på siden.

roed-baileys-flaske.jpg

Flasken kan nu købes i almindelige dagligvarebutikker og koster 144,95 kr. i en begrænset periode.

De fleste af os sætter pris på en lille sød likør til kaffen og den cremede flødelikør fra Baileys står højt på vores liste. Og ikke nok med at likøren smager godt i sig selv, den er også god i både kager, havregrynskugler, desserter og cocktails. Se bare her:

Anbefalet til dig